Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Endeavor, NovelTech και Bioaroma έδωσαν το “παρών” στο 11ο Open Coffee Heraklion

Πραγματοποιήθηκε, στις 30 Νοεμβρίου, το 11ο και τελευταίο για φέτος Open Coffee Heraklion!

Την εκδήλωση άνοιξε η ομάδα του Bizrupt, καλωσορίζοντας το κοινό και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Θάνος, της «Social Hackers Academy»  (socialhackersacademy.org), ο οποίος μίλησε για την ομαλή ένταξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, για ίσες ευκαιρίες και ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας, μέσα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ανέργους, μετανάστες και πρόσφυγες.

Ακολούθησαν οι τρεις ομιλητές:
  • Ο Σάκης Τριανταφυλλάκης, ESG (Entrepreneur Selection & Growth) Manager | Endeavor Greece (endeavor.org.gr) μίλησε για την παγκόσμια δράση του Endeavor και την παρουσία του στην Ελλάδα καθώς και για την προοπτική που υπάρχει στην Κρήτη για την ανάπτυξη ενός ισχυρού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.
  • Ο Γιάννης Χαραλαμπάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχ/κος & Μηχ/κος Η/Υ – Co-founder | NovelTech (noveltech.gr) & HotelToolbox (hoteltoolbox.gr), μοιράστηκε την ιστορία της δημιουργίας του ΗotelToolbox, ενός καινοτόμου “εργαλείου” για τον κόσμο του τουρισμού, τα challenges που αντιμετώπισε, τις ευκαιρίες, τα ρίσκα αλλά κυρίως για τη δύναμη και τη σημασία της ομάδας που απαρτίζει κάθε τέτοια προσπάθεια.
  • Ο Μανούσος Πεδιαδίτης, Χημικός MBA – Founder | Bioaroma Crete (bioaroma.gr), σύστησε την Bioaroma Crete. Μια “πράσινη” εταιρεία βιολογικών καλλυντικών και αρωμάτων με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, που μέσα από εύστοχες ή άστοχες επιλογές, με επιτυχίες και βραβεύσεις, αλλά και πολλές αλλαγές στην πορεία της έχει φτάσει σήμερα να έχει σημαντική ανάπτυξη και αναγνωρισιμότητα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις