Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Στις 14-15 Δεκεμβρίου το Go 4.0 Green Crowdhackathon – Δηλώστε συμμετοχή

“Έρχεται” στις 14 – 15 Δεκεμβρίου 2019, ο 1ος διήμερος μαραθώνιος καινοτομίας Go 4.0 Green Crowdhackathon που διοργανώνει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας στο INNOVATHENS powered by Samsung.

Το Go 4.0 Green Crowdhackathon αποτελεί το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας.

Στόχος του είναι η ανάδειξη εφαρμογών πράσινης καινοτομίας που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των μεγάλων περιβαλλοντικών προκλήσεων της εποχής μας και συνεισφέρουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Υπουργείου.

Στη δράση Go 4.0 Green Crowdhackathon του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας μπορούν να συμμετέχουν νέοι προγραμματιστές, αναλυτές, φοιτητές, startup εταιρείες και γενικότερα οποιοσδήποτε έχει μια ιδέα σε θέματα που σχετίζονται με τους τομείς του περιβάλλοντος και της ενέργειας και ενδιαφέρεται να την αναπτύξει και να την παρουσιάσει σε πιλοτική εφαρμογή στο διάστημα του διημέρου.

Για τις ομάδες που θα διακριθούν προβλέπονται χρηματικά βραβεία, ενώ για όλους τους συμμετέχοντες θα υπάρχουν δυνατότητες δικτύωσης και μετέπειτα συνεργασιών με το Υπουργείο και τους συνεργαζόμενους φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον μαραθώνιο καινοτομίας που υλοποιείται με την υποστήριξη της εταιρείας Crowdpolicy, μπορείτε να βρείτε εδώ. Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις