Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι “τρεις μάγοι της επιχειρηματικότητας” έρχονται στην Αθήνα από τον Θέμη Σαρανταένα

Στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στο κτίριο επιχειρηματικότητας INNOVATHENS, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα πραγματοποιήσει μια διαφορετική ομιλία – παρουσίαση με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου «Η εργαλειοθήκη του Σύγχρονου Επιχειρηματία» από τις εκδόσεις Rosili.

  • Πως μπορούμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας;
  • Πως μπορούμε να αυξήσουμε την πιστότητα των πελατών μας;
  • Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όραμα ανάπτυξης για την επιχείρησή μας;
  • Πως πρέπει να αξιολογήσουμε επιχειρηματικά τον χρόνο που πέρασε;

Στην ομιλία του με τίτλο «Οι τρεις Μάγοι της επιχειρηματικότητας & το άστρο της επιτυχίας» Θέμης Σαρανταένας θα απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα και -εμπνεόμενος από την ιστορία των τριών Μάγων (ή «Σοφών») που είναι μέρος κάθε ιστορίας των Χριστουγέννων- θα προτείνει τα εργαλεία εκείνα που μπορούν να οδηγήσουν τον σύγχρονο επιχειρηματία στην επιτυχία.

Ακόμα συνδυαστικά με την ομιλία, για το νέο βιβλίο θα τοποθετηθούν με πρακτικές προτάσεις & tips επιχειρηματικότητας διακριθέντα μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων:

  • Γιώργος Κουράσης: Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΣΕ
  • Πλάτων Μαλλικούρτης: σύμβουλος Franchise & εκδότης του περιοδικού Franchise Business
  • Πολύδωρος Στελλάτος: σύμβουλος χρηματοδοτήσεων

Στο τέλος θα ακολουθήσει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τη συνοδεία εορταστικού ζεστού γλυκού κρασιού Glühwein! Η ομιλία είναι με δωρεάν είσοδο και η προεγγραφή είναι απαραίτητη για την ομαλή διοργάνωση και την εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων. Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση, πατήστε εδώ.

Πότε: Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα: 19.00-21.00
Χώρος: InnovAthens Kόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100 Γκάζι, 11854 Αθήνα

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις