Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ρεκόρ μεγαλύτερης ομαδικής online παραγγελίας “έσπασε” το Delivery.gr

Ένα… ιδιαίτερο ρεκόρ, αυτό της μεγαλύτερης online παραγγελία φαγητού, “έσπασε” το Delivery.gr, η πρώτη Ελληνική πλατφόρμα online παραγγελιών, συμμετέχοντας στο TEDx Πάτρας 2019.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, λίγο πριν το μεσημβρινό διάλειμμα του TEDx Πάτρας, ο παρουσιαστής του συνεδρίου, κάλεσε το κοινό, να μπουν όλοι online στην πλατφόρμα του Delivery.gr και να παραγγείλουν δωρεάν το γεύμα τους, επιλέγοντας τις πίτσες που άρεσαν στον καθένα.

1.000 σύνεδροι, μετά την πρώτη εύλογη αμηχανία, «μπήκαν» στο Delivery.gr και έγιναν μέρος αυτού του ρεκόρ για το Delivery.gr. Αμέσως μετά άρχισαν να καταφθάνουν στο Συνεδριακό Κέντρο οι δεκάδες πίτσες που παρήγγειλαν οι σύνεδροι, καλύπτοντας τις ανάγκες του γεύματος τους και προσφέροντας τους μία ευχάριστη έκπληξη, σε ότι αφορά τις δυνατότητες των online υπηρεσιών παραγγελίας φαγητού, που μπορεί και προσφέρει το Delivery.gr ακόμη και σε ομαδικό επίπεδο.

Το “ρεκόρ” αυτό έγινε δυνατό χάρη στη δυνατότητα ομαδικής παραγγελίας που προσφέρει αποκλειστικά το Delivery.gr. Πώς λειτουργεί η επιλογή αυτή; αν έχει μαζευτεί μία παρέα ατόμων ή οικογένεια κλπ και ο καθένας θέλει να παραγγείλει διαφορετικό φαγητό, στο Delivery.gr μπορούν μαζί να τα παραγγείλουν όλα – όλοι, σε μία ομαδική παραγγελία.

Σημειώνεται ότι εδώ και μερικούς μήνες το Delivery.gr ανήκει στον όμιλο Μούχαλη, μια μεγάλη εταιρεία τροφοδοσίας ειδών περιπτέρου και παντοπωλείου στην Ελλάδα με στόχο το “scaleup” στο ελληνικό delivery, μέσω ενός επταψήφιου deal. Διαβάστε περισσότερα για τη συμφωνία αλλά και το για το παρόν και το μέλλον του delivery στην Ελλάδα, εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις