Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Startupper Mag #5 σήμερα στα περίπτερα μαζί με “Το Βήμα”

Το 5ο Startupper Mag, το τελευταίο της χρονιάς, κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή 29 Δεκεμβρίου, όπως πάντα μαζί με “Το Βήμα” με πλούσια θεματογραφία.

Ένα μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει όλη η συντακτική ομάδα του Startupper Mag είναι κάθε τεύχος να είναι “καλύτερο” από το προηγούμενο! Πλούσιο σε ύλη από την Ελληνική Startup σκηνή και τους πρωταγωνιστές της. Ελπίζουμε να το έχουμε καταφέρει!

Το τεύχος που θα κρατήσετε στα χέρια σας μπορεί να χαρακτηριστεί και σαν “Scaleup Issue” μια και περιλαμβάνει αφιερώματα σε “μεγάλα ονόματα” της ελληνικής Startup σκηνής τα οποία σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες στο εξωτερικό, τα οποία “κοιτάνε στα μάτια” τον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Θα αναφέρουμε μόνο δύο ονόματα: Spitogatos και Epignosis.

Στο εξώφυλλο θα δείτε τον “Startupper του 2019“, όπως τον επέλεξε η ομάδα του Startupper Mag και Startupper.gr, αλλά και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην εταιρεία του, το οποίο δεν έχουμε αποκαλύψει όπως κάνουμε συνήθως στις διαφημίσεις του τεύχους.

Από εκεί πέρα έχουμε άρθρα για τους παγκόσμιους μονόκερους, για την φούσκα της περιόδου των Dot.com, συμβουλές, ιδέες για δώρα, όλα τα τελευταία νέα και ένα μεγάλο αφιέρωμα στην μηχανή παραγωγή καινοτομίας της Ευρώπης, το European Institute of Technology.

Αυτά και άλλα πολλά την ερχόμενη Κυριακή στο Startupper Mag #5!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις