Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκπρόσωποι της Lime στο “βήμα” του Startup Grind Athens

Το 2018, τα πρώτα ηλεκτρικά πατίνια έκαναν την εμφάνιση τους στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, από τη Lime. Σήμερα, εκτός της Θεσσαλονίκης, τα πατίνια της εταιρείας έχουν εξαπλωθεί σε Αθήνα, Ρέθυμνο και Ηράκλειο και οι Έλληνες έχουν κάνει πάνω από 1,5 εκατ. διαδρομές.

Την ίδια πορεία ανάπτυξης ακολουθεί η Lime και στον υπόλοιπο κόσμο. Η εταιρεία έχει σηκώσει συνολικά 756 εκατ. δολάρια, δραστηριοποιείται σε 120 πόλεις, σε πάνω από 30 χώρες, σε πέντε ηπείρους, ενώ κατάφερε να γίνει μονόκερος σε χρόνο-ρεκόρ!

Σε όλα αυτά και άλλα πολλά θέματα, όπως τα ρυθμιστικά πλαίσια και οι χρηματοδοτήσεις, πρόκειται να εστιάσει η πρώτη εκδήλωση του Startup Grind για το 2020, που θα είναι αφιερωμένη στο στο urban mobility και στη Lime.

Στη σκηνή θα βρεθεί ο Alessio Raccagna, Senior Manager of Government Affairs της Lime για την Ιταλία και την Ελλάδα, όπως επίσης και ο Δημήτρης Παπαδάκης, Operations Manager της Lime Ελλάδας. Τα στελέχη της Lime θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, για το πώς βλέπει η εταιρεία τον ανταγωνισμό ενώ θα αποκαλύψουν και τα σχέδιά της για τις ελληνικές πόλεις, με το νέο χρόνο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, στις 6 μ.μ. στο be Finnovative (Πειραιώς 74, Μοσχάτο).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις