Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Dell Technologies Forum “επισκέπτεται” τη Θεσσαλονίκη

Το Dell Technologies Forum επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη. Η ολοήμερη εκδήλωση της Dell Technologies, θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace και αποτελεί μια ημερίδα γεμάτη τεχνογνωσία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να οδηγήσουν τις εταιρείες τους στην επόμενη φάση ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μια ευρεία θεματολογία με ειδικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναλύουν όλες τις πτυχές των νέων καινοτομικών προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών που προσφέρει η Dell Technologies και οι συνεργάτες της.

Στο επίκεντρο των παρουσιάσεων και συζητήσεων τοποθετείται ο ψηφιακός μετασχηματισμός των σύγχρονων επιχειρήσεων και οι σημαντικές αλλαγές που επιφέρει στην εταιρική ανάπτυξη. Η Dell Technologies θα παρουσιάσει το σύνολο των προτάσεών της από τα συστήματα στην περιφέρεια των δικτύων (edge) έως τις λύσεις για υποδομές πληροφορικής, με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων server, storage, δικτύωσης και συστημάτων διαχείρισης (core) έως τις λύσεις cloud.

Θα παρουσιαστούν επίσης λύσεις των συνεργατών της Dell Technologies. Στον εκθεσιακό χώρο στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις λύσεις από κοντά και να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τα στελέχη της Dell Technologies και των συνεργατών της. Κατά τη διάρκεια του Forum, θα παρουσιαστούν τα νεότερα προϊόντα και λύσεις client της Dell Technologies, που φέρνουν νέα δεδομένα στον τρόπο εργασίας, προσφέροντας ανώτερο επίπεδο εργονομίας, ευχρηστίας, φορητότητας, επιδόσεων και ενεργειακής αποδοτικότητας.

Ο Aleksandar Preradovic, Country Manager της Dell Technologies για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που διοργανώνουμε την πρώτη μας μεγάλη εκδήλωση για το 2020 στη Θεσσαλονίκη. Το Dell Technologies Forum αποτελεί το σημείο επαφής μας με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να παρουσιάσουμε εκτενώς τις τελευταίες μας τεχνολογικές λύσεις, αλλά και να συζητήσουμε απευθείας με τους πελάτες μας και να συλλέξουμε πολύτιμα δεδομένα. Τα δεδομένα από τις συζητήσεις με τους πελάτες μας διαμορφώνουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία της έρευνας και ανάπτυξης των μελλοντικών μας προϊόντων».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη χορηγική υποστήριξη των διεθνών συνεργατών της εταιρείας Intel και Microsoft, αλλά και των τοπικών συνεργατών Byte, Cosmos Business Systems, Info Quest Technologies, Logicom Ελλάδος, Oktabit και Space Hellas, οι οποίοι παρέχουν λύσεις τεχνολογίας που βασίζονται σε προϊόντα και υπηρεσίες της Dell Technologies.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνεται η ενότητα “Women in Technology”, μια δράση της Dell Technologies που στοχεύει στην ανάπτυξη ενός αποδοτικού διαλόγου για την ισότιμη ένταξη και εκπροσώπηση των γυναικών στο χώρο της τεχνολογίας, αλλά και στην επιχειρηματική ζωή γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον σχετικό δικτυακό τόπο: https://event.dellemc-events.eu/dell-technologies-forum-2020-thessaloniki-greece

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις