Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MY-WAY project: Βελτιώνοντας τη συνεργασία και τα αποτελέσματα των νέων επιχειρηματιών

To διετούς διάρκειας MY-WAY project, το οποίο ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου, δημιουργήθηκε με τη συνεργασία του προγράμματος Horizon 2020 της ΕΕ και ερευνητικών ινστιτούτων.

Στόχος είναι η ενίσχυση και βελτίωση της συνεργασίας και αποτελεσματικότητας των νέων επιχειρηματιών στο χώρο της τεχνολογίας και του Διαδικτύου και με βασικούς αποδέκτες κυρίως τους ίδιους τους νέους.

Οι νέοι επιχειρηματίες θα επωφεληθούν, μέσω του προγράμματος, ως προς την πρόσβασή τους σε μεγάλο εύρος πληροφοριών και συνεργειών για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Επίσης, το πρόγραμμα αναδεικνύει τις ευκαιρίες και προκλήσεις για τους φοιτητές, προκειμένου να εισέλθουν στο χώρο της επιχειρηματικότητας και να “διαβάσουν” τις ανάγκες των συνομηλίκων τους.

Για το λόγο αυτό, το MY-WAY τρέχει ήδη μια online έρευνα για φοιτητές, με τετ-α-τετ συνεντεύξεις σε διάφορα πανεπιστήμια, ενώ θα υποστηρίξει το Young European Disruptors’ Network (EDs) – μια ευρωπαϊκή κοινότητα νέων επιχειρηματιών που διοργανώνει σεμινάρια, ημερίδες και ανοιχτές συγκεντρώσεις σε όλη την Ευρώπη.

Το MY-WAY αποτελείται από 10 συνεργάτες, από επτά διαφορετικές χώρες και συντονίζεται από το Europa Media Non-profit Ltd. Οι άλλοι συνεργάτες είναι οι:
London Association of Enterprise Agencies Ltd.
Capital Enterprise (UK).
H-Farm Italia (IT).
AEGEE European Students’ Forum (BE).
NACUE – National Association of College and University Entrepreneurs (UK).
– Bar-Ilan University (IL).
– Sabanci University (TR) .
– EUCLID Network (UK).
– YES – European Confederation of Young Entrepreneurs (BE).
– Menlo Media UG – EU-Startups.com (DE)

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις