Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

“Το Μobile στο λιανεμπόριο” το θέμα του 4ου Mobile Marketing Event της Warply

Η Warply, η startup με εξειδίκευση στο Mobile Marketing και Mobile CRM, διοργανώνει την 4η ημερίδα Mobile Marketing by Warply, με κεντρικό θέμα «Τις εξελίξεις που φέρνει το Μobile στο λιανεμπόριο».

Στο πλαίσιο αυτό επί «σκηνής» θα παρουσιάσουν τις απόψεις και τα σχέδια τους στο θέμα αυτό – της δυναμικής εισόδου του Μobile στο Retail και πώς αλλάζει την εμπειρία του καταναλωτή μέσα στο φυσικό κατάστημα – εκπρόσωποι των: Τράπεζα Πειραιώς, iStorm, Nestle, First Data, Warply και PharmaPLUS.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει και ειδική εγκατάσταση προσομοίωσης μια νέας υπηρεσίας ηλεκτρονικών κουπονιών σε κινητά, ώστε οι επισκέπτες να μπορέσουν να ζήσουν πρώτοι, την εμπειρία από το ράφι μέχρι και την εξαργύρωση του ηλεκτρονικού κουπονιού και να μάθουν τα πάντα σχετικά με τη νέα υπηρεσία που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είναι η 4η εκπαιδευτική εκδήλωση που διοργανώνει η Warply, με δωρεάν συμμετοχή, με στόχο να ενισχύσει το Mobile Marketing στην Ελλάδα και να μεταδώσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους, τις τάσεις και τα δεδομένα που ισχύουν στον καινοτόμο αυτό κλάδο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ωστόσο απαιτείται εγγραφή.

Σημειώνεται, τέλος, ότι χορηγοί της εκδήλωσης είναι ο Nescafe και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη στο συνεδριακό κέντρο του οποίου θα λάβει χώρα η 4η εκπαιδευτική εκδήλωση της Warply (Ελευθερίου Βενιζέλου 154 και Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις