Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Nivea: Υποστηρίζει τη διεξαγωγή του Εθνικού Τελικού του διαγωνισμού Young Business Talents 2014-2015

Η πασίγνωστη κρέμα επιδερμίδας Nivea, της γερμανικής εταιρείας Beiersdorf, υποστηρίζει τη διεξαγωγή του φετινού εθνικού τελικού του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας Young Business Talents 2014-2015 που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 28 Μαρτίου.

Το Young Business Talents 2014-2015 είναι ο καινοτόμος διαγωνισμός με επιχειρηματικό προσομοιωτή για μαθητές Λυκείων. Οι 75 καλύτερες ομάδες από όλη την Ελλάδα, καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο μεγάλο Εθνικό Τελικό αύριο, Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 στο κλειστό γυμναστήριο του ΜΕΤΣ.

Οι περίπου 2.000 νεαροί εικονικοί επιχειρηματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που ξεκίνησαν το Νοέμβριο ένα πρωτόγνωρο όσο και διασκεδαστικό ταξίδι βιωματικής μάθησης στα βαθιά νερά των επιχειρήσεων, κατάφεραν μέσα σε 4 μήνες εντατικής προσπάθειας, να διοικήσουν και να καταστήσουν κερδοφόρες τις εταιρίες τους, σε ένα περιβάλλον πραγματικής αγοράς και ανταγωνισμού, αποκτώντας γνώσεις και ικανότητες που θα ζήλευαν και οι πιο έμπειροι επιχειρηματίες. Εφόδια που θα είναι πολύτιμα για το μέλλον τους – σε όποιον τομέα και αν αποφασίσουν να δραστηριοποιηθούν.

Μέσω ενός εξελιγμένου προσομοιωτή 3ης γενιάς, σαν αυτούς που χρησιμοποιούνται διεθνώς σε πανεπιστήμια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων και με τη βοήθεια των καθηγητών τους, διάνυσαν ως τώρα 11 εικονικά «Εταιρικά έτη», συντάσσοντας αντίστοιχα «Επιχειρηματικά Σχέδια», στα οποία λάμβαναν κάθε φορά 113 διαφορετικές επιχειρηματικές «Αποφάσεις», σχετικά με την παραγωγή, τη χρηματοδότηση, το marketing και το ανθρώπινο δυναμικό.

Η συμμετοχή των μαθητών (από Λύκεια όλων των τύπων) στο διαγωνισμό ήταν δωρεάν χάρη στη διοργάνωση του διαγωνισμού από τη Nivea, στο πλαίσιο των πανευρωπαϊκών δράσεων κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

Η συμμετοχή των μαθητών και των σχολείων αυξήθηκε φέτος κατά 66% σε σχέση με πέρυσι – πρώτη χρονιά υλοποίησης του θεσμού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις