Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Samsung Galaxy Note Edge στην Cosmote

Το νέο Samsung Galaxy Note Edge, ένα ακόμα κορυφαίο 4G+ Smartphone, φέρνει στους πελάτες της η Cosmote.

Το Samsung Galaxy Note Edge με μεγάλη οθόνη αφής 5.6″ Quad HD+ Super AMOLED, με τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.7GHz και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, καλύπτει πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή.

Η πρωτοποριακή, καμπύλη οθόνη Edge της συσκευής, στο δεξί άκρο, παρέχει γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά, σε ειδοποιήσεις και ρυθμίσεις της συσκευής, με μια απλή κίνηση του αντίχειρα, ακόμα και όταν το κάλυμμα είναι κλειστό.

Το Samsung Galaxy Note Edge διαθέτει κάμερα 16MP με σύστημα οπτικής σταθεροποίησης της εικόνας (Smart OIS) για ολοζώντανες φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η συσκευή έχει βελτιωμένη γραφίδα S Pen, λειτουργικό Android 4.4, μεταλλικό σχεδιασμό, ενώ υποστηρίζει την τεχνολογία HD Voice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο ακόμα και όταν έχει θόρυβο.

Επιπλέον, το Samsung Galaxy Note Edge υποστηρίζει την τεχνολογία 4G+, βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. Σημειώνεται ότι το 4G+ παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps, ακόμα καλύτερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων με απίστευτες ταχύτητες. Η Cosmote διαθέτει το 4G+ σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

Το Samsung Galaxy Note Edge διατίθεται στα 899 ευρώ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote, σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, Cosmote και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

cosmote_samsung_702

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις