Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δηλώστε συμμετοχή στον τρίτο κύκλο του VentureGarden

Στις 11 Μαΐου 2015 ολοκληρώνεται η διαδικασία της υποβολής αιτήσεων για την συμμετοχή στο πρόγραμμα του VentureGarden, το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece στην Αθήνα και του Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT), με τη στήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative-THI).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν εδώ την αίτησή τους, ενώ επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα ακολουθήσει αξιολόγηση για την επιλογή των υποψηφίων. Τα δε μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 18 Μαΐου και θα έχουν χρονική διάρκεια πέντε εβδομάδων.

Το VentureGarden αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης κατά το οποίο οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν από επαγγελματίες του χώρου, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιχειρηματικότητας. Σημειώνεται πως για πρώτη φορά, φέτος η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative) θα υποστηρίξει τις καλύτερες συμμετοχές στο πρόγραμμα, παρέχοντας επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 50.000 δολαρίων.

Υπογραμμίζεται, τέλος, πως από την έναρξη του προγράμματος το Φεβρουάριο του 2014, έχουν υποβληθεί περισσότερες από 600 αιτήσεις συμμετοχής, εκ των οποίων οι 194 επελέγησαν για να παρακολουθήσουν τους δύο κύκλους του προγράμματος στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των δύο κύκλων, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν συνολικά 153 ώρες μαθημάτων, ενώ 33 καθηγητές και mentors προσέφεραν στους συμμετέχοντες συμβουλευτική όσο και ουσιαστική υποστήριξη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις