Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Startup Crash-Courses by Startupper.gr, επιστρέφει με τον Μάνο Μόσχους

Ο Μάνος Μόσχους της AbZorba Games θα είναι ο πρώτος ομιλητής του νέου κύκλου των Startup Crash – Courses by Startupper.gr που ξεκινάνε στις 12 Μαΐου στις 19.00 στο φιλόξενο χώρο του Free Thinking Zone (Σκουφά 64, Κολωνάκι).

Ειδικότερα, ο Μάνος Μόσχους θα μιλήσει, για πρώτη φορά δημόσια, για την εξαγορά της ελληνικής τεχνολογικής startup από τον αυστριακό κολοσσό NOVOMATIC και την θυγατρική του Greentube.

Αυστριακός «γίγαντας» του gaming εξαγοράζει την AbZorba Games

Ο Μάνος Μόσχους θα μοιραστεί με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες του από τη διαδρομή της ελληνικής startup στον χώρο του gaming, από τα έδρανα του Πολυτεχνείου του Ηρακλείου στη Βιέννη, και αφού προηγήθηκαν πρώτα οι “στάσεις” στην Αθήνα, στο Λονδίνο και το Ντελάγουερ.

Μάνος Μοσχούς: «Τα επόμενα βήματα της AbZorba Games, μετά την εξαγορά της από τη Novomatic»

Επίσης θα μιλήσει και για τα σχέδια του αυστριακού ομίλου NOVOMATIC για την AbZorba Games, αλλά και γενικότερα για την Ελλάδα καθώς, όπως φαίνεται, το ενδιαφέρον του δεν περιορίζεται μόνο στην AbZorba Games.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ωστόσο η δήλωση της συμμετοχή είναι απαραίτητη καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις