Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

You.gr: Πρωτοποριακό virtual κατάστημα για “shopping on the way”

Ένα πρωτοποριακό εικονικό” κατάστημα για shopping on the way άνοιξε από το you.gr στο κέντρο της Αθήνας, στο χώρο του Μετρό Συντάγματος.

Ειδικότερα, το www.you.gr δημιούργησε το πρώτο εικονικό κατάστημα στην χώρα μας με καταναλωτικά προϊόντα και είδη τεχνολογίας. H P&G συμμετέχει με γνωστά προϊόντα καθημερινής χρήσης, όπως Ariel, Pantene, Fairy, Gillette, και Pampers, ενώ η Info Quest Technologies υποστηρίζει την ενέργεια με μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας (tablets, smartphones, περιφερειακά, αξεσουάρ, gadgets κ.α.).

Το εικονικό κατάστημα άνοιξε τις “πόρτες” του και για τρεις εβδομάδες και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε ελκυστικές προσφορές την ώρα που περιμένουν ή περνούν από το σταθμό, εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και ενέργεια.

Τα προϊόντα παραδίδονται δωρεάν στο σπίτι αφού ολοκληρωθεί η απλή διαδικασία που απαιτεί μόνο λίγα λεπτά και 3 απλά βήματα:
1. Λήψη της σχετικής εφαρμογής “YouShopOnTheWay” στο smartphone.
2. Σκανάρισμα του προϊόντος στο εικονικό “ράφι”.
3. Ολοκλήρωση της αγοράς (πληρωμή με κάρτα ή με αντικαταβολή).

You_shop_702x350
Ο managing director του you.gr, Δημήτρης Εφορακόπουλος, δήλωσε σχετικά: “Η καινοτομία και η συνεχής επένδυση στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κάθε καταναλωτή, αποτελούν προϋποθέσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του e – commerce στη χώρα μας και είναι έννοιες βαθιά συνδεδεμένες με το You.gr, αλλά και τον όμιλό μας ευρύτερα. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πρωτοπορούμε για άλλη μία φορά, δημιουργώντας το πρώτο εικονικό κατάστημα στην Ελλάδα, για καταναλωτικά προϊόντα και είδη τεχνολογίας, και πιστεύουμε ότι θα έχει ευρύτατη απήχηση στους καταναλωτές”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις