Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκδήλωση ATCOM Next με χορηγία της Microsoft Hellas

Με απώτερο σκοπό την ανάδειξη και αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργούνται στο digital business, η ATCOM διοργανώνει ετήσια εκδήλωση με την ονομασία “ATCOM Next.

Η πρώτη εκδήλωση που θα φέρει τον τίτλο “Disrupt the Digital Experience”, θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου 2015 στο Gazarte, με την χορηγία της Microsoft Hellas. Σε αυτό, ομιλητές από την Microsoft, τη Sitecore και το IAB USA, αλλά και στελέχη της ATCOM θα παρουσιάσουν τις λύσεις που θα καλύψουν ολόκληρο το φάσμα των digital υπηρεσιών.

Επιπροσθέτως, μια σειρά από καινοτόμα installations θα εκτίθενται στο χώρο, τα οποία κάνουν χρήση του Internet of Things και θα παρουσιάσουν με τον πλέον δημιουργικό τρόπο το omnichannel και τις ευκαιρίες που υπάρχουν σε αυτό για τους retailers και όχι μόνο.

“Σήμερα οι εταιρείες επιβάλλεται να αφομοιώσουν τις τεχνολογικές δυνατότητες που προσφέρονται, εάν επιθυμούν να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις και να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα. Η συνύπαρξη του digital και του physical δημιουργεί ένα νέο πεδίο εξερεύνησης, αυτό της ενιαίας εμπειρίας του καταναλωτή μεταξύ των δύο αυτών κόσμων. Το πρώτο ATCOM Next θα επιχειρήσει να προσεγγίσει το εν λόγω πεδίο από κάθε πλευρά του customer journey, προβάλλοντας λύσεις που φτάνουν την ψηφιακή εμπειρία σε άλλο επίπεδο, αυτό των disruptive τεχνολογιών, του omnichannel και του connectedness”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Θεοτοκάς, Διευθύνων Σύμβουλος της ATCOM.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις