Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πετυχημένος κύκλος χρηματοδότησης για την Gametime United

Στα 13 εκατ. δολάρια ανήλθαν τα κεφάλαια που άντλησε η Gametime United κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου χρηματοδότησης.

Της διαδικασίας ηγήθηκε η Accel Partners, ενώ σε αυτήν συμμετείχαν στελέχη που προέρχονταν από τους τομείς της τεχνολογίας, των media και του αθλητισμού, συμπεριλαμβανομένων ιδιοκτητών ομάδων του NBA και του MLB, των ιδρυτών των HotelTonight, Box και Trunk Club κ.ά. Η startup εταιρεία έχει αναπτύξει μια εφαρμογή για φορητές συσκευές μέσω της οποίας διαθέτει τελευταίας στιγμής εισιτήρια για αθλητικά γεγονότα.

Δυνατότητα που δεν προσφέρεται από ανταγωνιστικά websites και εφαρμογές, όπως λ.χ. των Ticketmaster, StubHub, SeatGeek κ.ο.κ. Αρκεί να σημειωθεί πως περίπου το 7% των διαθέσιμων εισιτηρίων της Gametime United πωλούνται αφού ξεκινήσουν οι αγώνες! Μάλιστα, από το λανσάρισμα της iOS εφαρμογής της το 2013 και της αντίστοιχης Android το 2014, η Gametime United έχει πουλήσει εισιτήρια αγώνων σε 35 διαφορετικές αγορές στις ΗΠΑ και τον Καναδά, για περισσότερες από 150 ομάδες NBA, NHL, MLB και NFL.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις