Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

The New Now: Live Webinar για απορίες σχετικά με τον διαγωνισμό καινοτομίας

Η Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα, το Flux Laboratory  Athens / Fluxum Foundation και το Inartis Foundation προγραμματίζουν Live Webinar στο οποίο θα παρουσιαστεί αναλυτικά ο διαγωνισμός The New Now, που “τρέχει” αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, και θα απαντηθούν όλες οι απορίες που υπάρχουν από ενδιαφερόμενους.

Το Webinar θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 4:00μ.μ, και τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα θα δώσουν ο Benoît Dubuis – President, Inartis Foundation – και η Juliette Lemaignen – Operations Manager, Inartis Foundation. Για να παρακολούθησετε το Webinar συνδεθείτε εδώ: https://bit.ly/2RZDIn8.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω διαγωνισμός στοχεύει στην ανάδειξή της πιο δημιουργικής ιδέας στον τομέα της υγείας. Ως υγεία ορίζεται η κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι μόνο η απουσία ασθενειών. Υπό το πρίσμα αυτό, οι προτάσεις που κατατίθενται μπορούν να κυμανθούν από καλλιτεχνικές και κοινωνικές έως αμιγώς ιατρικές, εστιάζοντας σε κάποιον από τους παρακάτω τομείς:

  • Καινοτομία προϊόντος και υπηρεσίας
  • Καινοτομία διαδικασίας
  • Καινοτομία μάρκετινγκ και αγορών
  • Καινοτομία οργάνωσης

Αν ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό, μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την πρότασή σας στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού thenewnow.gr έως τις 14 Ιουνίου 2021. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις