Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Intracom: Συμφωνία με τη Maxnet για μεγάλο έργο στο Σουδάν

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, η εταιρεία προμηθεύει τη Maxnet με την τελευταία γενιά τερματικών WiBAS-Connect

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης πλαισίου με τη Maxnet, τηλεπικοινωνιακό πάροχο στο Σουδάν, για την προμήθεια των συστημάτων σταθερής ασύρματης πρόσβασης WiBAS. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 2025.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, η Intracom Telecom προμηθεύει τη Maxnet με την τελευταίαγενιά τερματικών WiBAS-Connect και κόμβων (hubs) OSDR, ένα ασύρματο πολυσημειακό (PMP) σύστημα ικανό να συνδέει έως και 120 συνδρομητές με έναν τομέα σταθμών βάσης, καθώς επίσης και την πλατφόρμα διαχείρισης και αυτοματισμού δικτύου της εταιρείας, uni|MS™.

Η Maxnet, σύμφωνα με το στρατηγικό πλάνο για εκσυγχρονισμό του δικτύου της, επέλεξε την τεχνολογία της Intracom Telecom στο φάσμα των 28 GHz προκειμένου να αντικαταστήσει τα ραδιοσυστήματα που λειτουργούν σε μη αδειοδοτημένο φάσμα αλλά και τα παλαιότερης τεχνολογίας συστήματα, επεκτείνοντας την κάλυψη και την απόδοση του δικτύου της.

Η Intracom Telecom παρέχει την τεχνολογία WiBAS στη Maxnet από το 2021, δημιουργώντας ένα πρωτοποριακό δίκτυο PMP για τον τραπεζικό τομέα στο Σουδάν και αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας για οικιακούς και επιχειρηματικούς πελάτες στη χώρα. Το δίκτυο είναι διαλειτουργικό και συμβατό με την τελευταία τεχνολογία της εταιρείας, WiBAS G5, η οποία αναμένεται να συμπεριληφθεί στον εξοπλισμό παράδοσης.

Ο γενικός διευθυντής της Maxnet General Elrashied Abdalla Mahmoud, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα αξιοποιήσουμε την υπερευρυζωνική λύση WiBAS της Intracom Telecom για σταθερή ασύρματη πρόσβαση (FWA) στο Σουδάν. Το WiBAS έχει δώσει τη δυνατότητα στη Maxnet να παρέχει ευρυζωνική συνδεσιμότητα, υψηλή ταχύτητα και ποιότητα υπηρεσιών. Οι πελάτες μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που παρέχουμε και είμαστε ευγνώμονες στην Intracom Telecom για την υποστήριξη που μας παρέχει».

Ο επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom Ιωάννης Τενίδης, δήλωσε: «Ενισχύουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με τη Maxnet, η οποία ξεκίνησε το 2021, και νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που συνεισφέρουμε στην επιχειρηματική τους επιτυχία. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε συνδέσεις ανώτερης ποιότητας σε ιδιωτικά δίκτυα στο Σουδάν, που εξυπηρετούν εταιρικούς πελάτες, με την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών. Τα ραδιοσυστήματα WiBAS παρέχουν τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κλάδο και τεχνολογία που διασφαλίζει αδιάλειπτη εξυπηρέτηση και ευρύτατο σύνολο λειτουργιών δικτύωσης καλύπτοντας πλήρως την αυστηρή λίστα απαιτήσεων της Maxnet».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις