Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Transifex “σήκωσε” 4 εκατ. δολ. σε Series A κύκλο χρηματοδότησης

Ποσό της τάξεως των 4 εκατ. δολαρίων κατάφερε να αντλήσει σε πρώτο γύρο χρηματοδότησης η ελληνική startup Transifex, που δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού το οποίο και προσφέρεται ως υπηρεσία στο cloud για την μεταφορά σε τοπικές συνθήκες και μετάφραση διαφόρων projects σε ολόκληρο τον κόσμο. Χρησιμοποιείται δε από προγραμματιστές λογισμικού και μεγάλες εταιρείες για την μετάφραση των website, mobile apps, των υποτίτλων στα βίντεό τους, τα άρθρα υποστήριξης, το marketing υλικό τους κ.ο.κ.

Της διαδικασίας χρηματοδότησης ηγήθηκε η Toba Capital, με τη συμμετοχή των venture capitals ΝΕΑ και Arafura. Μέχρι σήμερα, η Transifex έχει καταφέρει να συγκεντρώσει συνολικά 6,5 εκατ. δολ. σε επενδυτικά κεφάλαια.

Χρηματοδότηση, εξαγορά και Ασιατικό «άνοιγμα» για την Transifex

Μάλιστα, σε προηγούμενο δημοσίευμα του Startupper είχαν επισημανθεί η θετική στάση της εταιρείας απέναντι σε έναν νέο κύκλο χρηματοδότησης, αλλά και στην προοπτική της εξαγοράς μιας εταιρείας που θα τη βοηθήσει να ισχυροποιήσει το προϊοντικό της πορτφόλιο και ευρύτερο offering, σε συνδυασμό με ένα «άνοιγμα» προς την διαρκώς αυξανόμενη σε όγκο και σημασία Ασιατική αγορά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις