Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Treyd: Η σουηδική fintech εξασφαλίζει χρηματοδότηση 12 εκατ. δολαρίων για επέκταση και ανάπτυξη προϊόντων

Το νέο κεφάλαιο θα βοηθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη στις υπάρχουσες αγορές και επενδύσεις στην προσφορά βασικών προϊόντων της, καθώς η fintech εργάζεται για την επίτευξη κερδοφορίας.

Η σουηδική fintech Treyd εξασφάλισε επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 12 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξάνοντας τη συνολική επένδυση που έχει λάβει στα 25 εκατομμύρια δολάρια.

Η εταιρεία έχει επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλες τις σκανδιναβικές χώρες και χρηματοδότησε αγορές ύψους 149 εκατομμυρίων δολαρίων για ταχέως αναπτυσσόμενες ΜΜΕ στη Βόρεια Ευρώπη. Ο αριθμός των πελατών της έχει εξαπλασιαστεί σε πάνω από 600 και τώρα απασχολεί πάνω από 60 άτομα.

Έχει συγκεντρώσει επιπλέον 12 εκατομμύρια δολάρια για να προσθέσει στη χρηματοδότησή της Series A του Μαρτίου 2022. Αυτό φέρνει τη συνολική επένδυση στην εταιρεία με έδρα τη Στοκχόλμη στα 25 εκατομμύρια δολάρια.

Του γύρου χρηματοδότησης ηγείται η σουηδική επενδυτική εταιρεία Nineyards Equity (επίσης ηγήθηκε του γύρου Series A της Treyd), μαζί με τις Antler, Zenith VC και J12 Ventures. Το νέο κεφάλαιο θα βοηθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη στις υπάρχουσες αγορές και επενδύσεις στην προσφορά βασικών προϊόντων της, καθώς η fintech εργάζεται για την επίτευξη κερδοφορίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις