Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ: Το Σάββατο και την Κυριακή στις 11:30 στο ONE CHANNEL γιορτάζουμε το 10o επεισόδιο με έναν καλεσμένο… έκπληξη

Στο νέο επεισόδιο θα έχουμε έναν τρισχαριτωμένο καλεσμένο, ο οποίος σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Ο τηλεοπτικός ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ και ο Γιάννης Διονάτος έρχονται το Σάββατο στις 11:30 στην τηλεόραση του ONE CHANNEL με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο επιχειρηματικότητα και… εκπλήξεις!

H πρώτη και μοναδική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση για το Ελληνικό Οικοσύστημα Καινοτομίας και Τεχνολογίας έφτασε τα 10 επεισόδια και το γιορτάζουμε με μοναδικούς καλεσμένους.

Για πρώτη φορά στο πλατό του «ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ» υποδεχόμαστε όχι έναν, αλλά δύο καλεσμένους… πακέτο! Τι εννοούμε; Στο αυριανό επεισόδιο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την Λιάνα Νικολοπούλου, συνιδρύτρια και Chief Pet Officer της Pet Chef, της εταιρείας που φροντίζει να καταναλώνουν οι τετράποδοι φίλοι μας το πιο φρέσκο και υγιεινό φαγητό.

Δείτε εδώ το τελευταίο επεισόδιο του ΜΟΝΟΚΕΡΟΥ

Η Λιάνα όμως δεν ήρθε μόνη της, αλλά έφερε μαζί της τον Ραμόν, ένα τρισχαριτωμένο Jack Russell, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε.

Στη συνέχεια του επεισοδίου θα έχουμε την χαρά να υποδεχτούμε τον Χάρη Τσιρόπουλο Ιδρυτή της e-cleaning, της εταιρείας που προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού με ένα μόνο κλικ. Έπειτα, θα «ξεκλειδώσουμε» τα μυστικά των επενδύσεων, ενώ θα παράλληλα θα μάθουμε τα πάντα για το TEDxAthens, από τον ιδρυτή του, Δημήτρη Καλαβρό Γουσίου, ο οποίος παράλληλα είναι και συνιδρυτής του FOUND.ATION, αλλά και του Velocity.Partners VC.

Τέλος, θα γνωρίσουμε τον Βαγγέλη Αγγελόπουλο, CEO και συνιδρυτή της Fuelics, της εταιρείας που παράγει έξυπνους αισθητήρες για επιχειρήσεις και έξυπνες πόλεις. Φυσικά, όσοι θέλουν μπορούν να δουν το επεισόδιο σε επανάληψη την Κυριακή στις 11:30, πάντα από τη φιλόξενη συχνότητα του One Channel.

Μην χάσετε λοιπόν ένα ακόμα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

 

«ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ» κάθε Σάββατο στις 11:30 στο ONE Channel
Και κάθε Κυριακή σε επανάληψη στις 11:30
Η νέα σας τηλεοπτική συνήθεια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις