Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Springer Nature: Εξαγοράζει το επιστημονικό τμήμα της Slimmer AI

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Springer Nature και η Slimmer AI έχουν αναπτύξει προηγμένο λογισμικό που χρησιμοποιεί αναδυόμενες τεχνολογίες.

Η Springer Nature εξαγοράζει το επιστημονικό τμήμα της Slimmer AI, ενισχύοντας τη διαδικασία δημοσίευσης με εργαλεία AI. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές.

Η συμφωνία ακολουθεί την εξαγορά της protocols.io από τον Springer το καλοκαίρι.

H Springer Nature είναι αφιερωμένη στην προώθηση της ερευνητικής ανακάλυψης. Η εταιρεία διασφαλίζει την ποιότητα και τη σημασία της δημοσιευμένης έρευνας, καθιστώντας την προσβάσιμη, επαναχρησιμοποιήσιμη και κοινή. Η εταιρεία υποστηρίζει ερευνητές, ιδρύματα και κοινωνίες παρέχοντας καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις και εκδοτική υποστήριξη.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Springer Nature και η Slimmer AI έχουν αναπτύξει προηγμένο λογισμικό που χρησιμοποιεί αναδυόμενες τεχνολογίες.

Tα εργαλεία AI έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη διαδικασία δημοσίευσης εντοπίζοντας κατάλληλους συντάκτες για χειρόγραφα, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των επιστημονικών δημοσιεύσεων αυτοματοποιώντας τον εντοπισμό πιθανών ζητημάτων όπως η λογοκλοπή.

Η συμφωνία αυτή ακολουθεί την εξαγορά της protocols.io από την Springer Nature, μιας αμερικανικής πλατφόρμας για την ασφαλή ανάπτυξη και κοινή χρήση αναπαραγώγιμων μεθόδων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις