Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Viso: “Σήκωσε” 9,2 εκατ. δολάρια 

Επιτρέπει στους οργανισμούς να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε κοινή κάμερα, να επαναχρησιμοποιούν υπάρχουσες κάμερες και υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα πλαίσια ML και υπολογιστικό υλικό, ενσωματώνοντάς τα σε υπάρχοντα συστήματα.

Η ελβετική startup Viso συγκέντρωσε ένα seed γύρο χρηματοδότησης ύψους 9,2 εκατομμυρίων δολαρίων, με επικεφαλής την Accel και συμμετοχή από angel investors, συμπεριλαμβανομένων των Mehdi Ghissassi, Mihai Faur, Remy Lazarovici, James Isilay και Stef van Grieken.

Η πλατφόρμα υπολογιστικής όρασης χωρίς κώδικα Viso κάνει την κατασκευή και την ανάπτυξη επιχειρηματικών εφαρμογών ταχύτερη και απλούστερη, παίρνοντας κάτι που μπορεί να χρειάστηκε μήνες για να κατασκευαστεί και μειώνοντας το χρονοδιάγραμμά της σε λίγες μέρες.

Το Viso Suite είναι μια end-to-end enterprise vision πλατφόρμα όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα vision-based εφαρμογές χωρίς σημαντική τεχνική εξειδίκευση. Επιτρέπει στους οργανισμούς να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε κοινή κάμερα, να επαναχρησιμοποιούν υπάρχουσες κάμερες και υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα πλαίσια ML και υπολογιστικό υλικό, ενσωματώνοντάς τα σε υπάρχοντα συστήματα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις