Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Amazon Clinic: Η εικονική πλατφόρμα υγειονομικής περίθαλψης παρέχει τώρα θεραπεία για ασθενείς με βήχα, κρυολόγημα ή γρίπη

Η σημερινή ανακοίνωση έρχεται καθώς η Amazon προσπαθεί να εισέλθει στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης εδώ και χρόνια.

Η Amazon ανακοίνωσε σήμερα ότι η εικονική πλατφόρμα υγειονομικής περίθαλψης, Amazon Clinic, μπορεί πλέον να παρέχει θεραπεία σε ασθενείς με βήχα, κρυολόγημα ή γρίπη.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να επιλέξουν “Βήχας, κρυολόγημα και γρίπη” από τη λίστα “Εύρεση θεραπείας” στην Amazon Clinic από υπολογιστή ή κινητό και να δουν μια λίστα με τους διαθέσιμους παρόχους. Στη συνέχεια, μπορούν να συγκρίνουν τις τιμές και τους χρόνους απόκρισης.

Μόλις οι χρήστες συμπληρώσουν μια φόρμα που περιγράφει λεπτομερώς τα τρέχοντα συμπτώματά τους και το βασικό ιστορικό υγείας τους, θα συνδεθούν με έναν εξουσιοδοτημένο κλινικό ιατρό είτε μέσω μιας ασφαλούς πύλης ανταλλαγής μηνυμάτων είτε μέσω βιντεοκλήσης. Στη συνέχεια, ο κλινικός ιατρός θα παρέχει θεραπεία, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει συνταγή που μπορεί να συμπληρωθεί από το Amazon Pharmacy ή άλλο φαρμακείο.

Η Amazon Clinic κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2022 ως ένας τρόπος σύνδεσης χρηστών με παρόχους υγειονομικής περίθαλψης. Η Amazon Clinic δεν παρέχει η ίδια τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης αλλά παρέχει μια πλατφόρμα για τη σύνδεση συνεργατών τηλεϊατρικής με χρήστες. Μπορεί να παρέχει φροντίδα για περισσότερες από 35 κοινές ανησυχίες για την υγεία, συμπεριλαμβανομένου του άσθματος, του εκζέματος, της παλινδρόμησης οξέος και του pinkeye.

Η σημερινή ανακοίνωση έρχεται καθώς η Amazon προσπαθεί να εισέλθει στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης εδώ και χρόνια. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις