Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

AI Wudpecker: “Σήκωσε” 330 χιλιάδες ευρώ σε Pre-seed χρηματοδότηση 

Η Wudpecker θα χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να προωθήσει την εξέλιξη του προϊόντος της, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας χρήστη της πλατφόρμας, τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εξαγωγής πολύτιμων πληροφοριών από διάφορες πηγές δεδομένων, προωθώντας τελικά την αποστολή της για την καταπολέμηση του κατακερματισμού της οργανωτικής γνώσης και την προώθηση της οργανωτικής ανάπτυξης και καινοτομίας στην ψηφιακή εποχή. 

Η φινλανδική startup τεχνητής νοημοσύνης Wudpecker εξασφάλισε 330.000 ευρώ σε χρηματοδότηση Pre-seed σε έναν γύρο που περιελάμβανε επενδύσεις από τις Trind VC, Accelerace και Sofokus Ventures. Ο γύρος χρηματοδότησης ξεκίνησε στην πλατφόρμα Node by Slush .

Η πλατφόρμα διαχείρισης γνώσης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη εξάγει και συγκεντρώνει κρίσιμες πληροφορίες από διάφορες πηγές, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν δεδομένα αποτελεσματικά για την ενίσχυση της οργανωτικής παραγωγικότητας. Η Wudpecker θα χρησιμοποιήσει τη χρηματοδότηση για να προωθήσει την εξέλιξη του προϊόντος της, τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας χρήστη της πλατφόρμας, τον εξορθολογισμό της διαδικασίας εξαγωγής πολύτιμων πληροφοριών από διάφορες πηγές δεδομένων, προωθώντας τελικά την αποστολή της για την καταπολέμηση του κατακερματισμού της οργανωτικής γνώσης και την προώθηση της οργανωτικής ανάπτυξης και καινοτομίας στην ψηφιακή εποχή. 

Το εργαλείο AI της Wudpecker με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη , βοηθά τους ανθρώπους να εξάγουν απαντήσεις από διάφορες πηγές δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων σημειώσεων, αρχείων, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις