Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

GENESIS: Αποκλειστική συμφωνία με την Deciphera για τη διάθεση του Ripretinib

Οι δύο εταιρείες ανακοινώνουν συμφωνία αποκλειστικής διάθεσης του Ripretinib (ριπρετινίμπη) σε 14 αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Η GENESIS Pharma ανακοινώνει αποκλειστική συμφωνία με την Deciphera Pharmaceuticals για την εμπορική διάθεση του Ripretinib σε 14 αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

H GENESIS Pharma, ηγέτιδα εταιρεία φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη, και η Deciphera Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ: DCPH), μια βιοφαρμακευτική εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορική διάθεση σημαντικών νέων θεραπειών για τη βελτίωση της ζωής ασθενών με καρκίνο, ανακοινώνουν συμφωνία αποκλειστικής διάθεσης του Ripretinib (ριπρετινίμπη) σε 14 αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Με βάση τους όρους της συμφωνίας, η GENESIS Pharma αναλαμβάνει την εμπορική διάθεση της ριπρετινίμπης για τη θεραπεία τέταρτης γραμμής του γαστρεντερικού στρωματικού όγκου (GIST) στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και σε: Βουλγαρία, Εσθονία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και Τσεχία.

Η ριπρετινίμπη είναι εγκεκριμένη στην ΕΕ για τη θεραπεία ενήλικων ασθενών με προχωρημένο γαστρεντερικό στρωματικό όγκο (GIST) που έχουν λάβει προηγούμενη θεραπεία με τρεις ή περισσότερους αναστολείς της κινάσης, συμπεριλαμβανομένης της ιματινίμπης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις