Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Didimi: Χρηματοδότηση ύψους 880 χιλιάδων ευρώ για την Startup με ελληνικό DNA 

Το νέο κεφάλαιο θα χρησιμεύσει για την επέκταση της προσφοράς προϊόντων B2B στον τομέα της διαχείρισης πληροφοριών στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η Didimi, μια πλατφόρμα διαχείρισης ψηφιακών διδύμων και πληροφοριών για τον κατασκευαστικό κλάδο, ανακοίνωσε ότι έχει συγκεντρώσει 880 χιλιάδες ευρώ σε γύρο χρηματοδότησης pre-seed.

Του γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε το κορυφαίο VC βαθιάς τεχνολογίας, το Creator Fund. Το νέο κεφάλαιο θα χρησιμεύσει για την επέκταση της προσφοράς προϊόντων B2B στον τομέα της διαχείρισης πληροφοριών στον κατασκευαστικό κλάδο.

Ιδρύθηκε το 2023 ως spin-off από το Πανεπιστήμιο του Cambridge και είναι μια startup με έδρα το Λονδίνο που χτίζει μια νέα πλατφόρμα για να μεταμορφώσει την ανταλλαγή πληροφοριών και τη διαχείριση στον κατασκευαστικό κλάδο.

Η Didimi ιδρύθηκε από δύο πρώην μηχανικούς της Palantir, τον Δρ. Κυριάκο Δ. Κανταράκη και τον Alexander Gillies, καθώς και τον Ιωάννη Μπριλάκη, ο οποίος είναι καθηγητής Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο του Cambridge

Η πλατφόρμα Didimi επιτρέπει σε μηχανικούς και σχεδιαστές από όλους τους κλάδους να ανταλλάσσουν εύκολα κατασκευαστικά μοντέλα οποιασδήποτε μορφής χωρίς απώλεια δεδομένων. Οι πληροφορίες από τα κοινόχρηστα μοντέλα μπορούν να προβληθούν και να επεξεργαστούν από οποιοδήποτε λογισμικό σχεδιασμού, ανεξάρτητα από το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις