Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Gamer Arena: Eπένδυση 6 εκατ. δολαρίων από την DOMiNO Ventures

H επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων προϊόντων που βασίζονται σε AI και τη διεύρυνση της χρήσης του GAU Token.

Η Gamer Arena ανακοίνωσε ότι έλαβε επένδυση 6 εκατομμυρίων δολαρίων από την DOMiNO Ventures. Σύμφωνα με την έκθεση που μοιράστηκε η Gamer Arena, η επένδυση θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέων προϊόντων που βασίζονται σε AI και τη διεύρυνση της χρήσης του GAU Token.

Αυτή η πλατφόρμα είναι πολύ δημοφιλής παγκοσμίως για τη διοργάνωση τουρνουά περισσότερων από 30 παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των FIFA, Clash Royale και PUBG. Παρέχει επίσης στους χρήστες την ευκαιρία να ανταγωνιστούν one-on-one μέσω των δικών του ανεπτυγμένων παιχνιδιών. Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα τόσο σε διαδικτυακές όσο και σε κινητές πλατφόρμες και τρέχουν στην υποδομή GAU Token, την οποία ανέπτυξε εξ ολοκλήρου η Gamer Arena. Η πλατφόρμα έχει πάνω από 500.000 μέλη και φιλοξενεί περισσότερα από 700 τουρνουά

Η εταιρεία, η οποία έχει αναπτύξει μια ανταγωνιστική πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη και Web3 Gamer Arena, εργάζεται επίσης σε καινοτόμα προϊόντα σε διάφορους τομείς. Στόχος του είναι να επεκτείνει τη χρήση και την αξία του GAU Token στο μέλλον. Με την εφαρμογή νέων προϊόντων χρησιμοποιώντας την υποδομή GAU Token, ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να ανεβάσει την τρέχουσα επιτυχία της στον ανταγωνιστικό τομέα τυχερών παιχνιδιών σε νέα ύψη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις