Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Pigment συγκεντρώνει 145 εκατ. δολάρια για να βοηθήσει τις εταιρείες να λάβουν καλύτερες στρατηγικές αποφάσεις

Η Pigment είναι μια πλατφόρμα επιχειρηματικού σχεδιασμού που βοηθά τους οργανισμούς να προγραμματίσουν το μέλλον και να λάβουν καλύτερες στρατηγικές αποφάσεις.

Η γαλλική πλατφόρμα επιχειρηματικού σχεδιασμού Pigment ανακοίνωσε έναν γύρο χρηματοδότησης Series D ύψους 145 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την ICONIQ Growth. Αυτό φέρνει τη χρηματοδότηση της εταιρείας σε πάνω από 396 εκατομμύρια δολάρια.

Η Pigment είναι μια πλατφόρμα επιχειρηματικού σχεδιασμού που βοηθά τους οργανισμούς να προγραμματίσουν το μέλλον και να λάβουν καλύτερες στρατηγικές αποφάσεις.

Πελάτες όπως η Unilever, η Merck, η Klarna, η PVH, η Webhelp, η Figma και η Poshmark χρησιμοποιούν καθημερινά την Pigment για να αποκτήσουν γρήγορα μια ακριβή εικόνα της επιχείρησής τους, να λάβουν καλύτερες αποφάσεις και να επικεντρωθούν περισσότερο στην εκτέλεση στρατηγικής.

Η χρηματοδότηση ακολουθεί μια επιτυχημένη χρονιά για την Pigment, καθώς η εταιρεία τριπλασίασε τα ετήσια επαναλαμβανόμενα έσοδά της και διπλασίασε την πελατειακή της βάση παγκοσμίως. Ο αριθμός των εταιρικών πελατών που χρησιμοποιούν την Pigment τριπλασιάστηκε επίσης.

Οι παραγωγικές δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης βοηθούν στη βελτίωση της προσβασιμότητας για όλους τους χρήστες και περαιτέρω υιοθέτηση. Σήμερα, πάνω από το 90% των πελατών της Pigment χρησιμοποιούν την πλατφόρμα σε πολλά τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, των πωλήσεων, του ανθρώπινου δυναμικού και της αλυσίδας εφοδιασμού.

Η ICONIQ Growth ηγείται της χρηματοδότησης, η οποία περιλαμβάνει επίσης την Sandberg Bernthal Venture Partners, καθώς και αρκετούς άλλους υφιστάμενους επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των IVP, Meritech, Greenoaks και Felix Capital

Η Pigment θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να συνεχίσει να προωθεί την καινοτομία για να τροφοδοτήσει την υιοθέτηση της πλατφόρμας σχεδιασμού της. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να επιταχύνει τις επενδύσεις της στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη για να υποστηρίξει περαιτέρω τη λήψη αποφάσεων και την ευελιξία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις