Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Elevator Ventures παρουσιάζει το νέο VC fund ύψους 70 εκατ. ευρώ

Στοχεύει στη γεφύρωση των χρηματοδοτικών κενών και στην προώθηση της καινοτομίας, αυξάνοντας την ανάπτυξη των νεοσύστατων επιχειρήσεων στο fintech και το Beyond Banking.

 

Η αυστριακή εταιρεία Elevator Ventures ξεκίνησε το EV II, ένα VC fund ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ που επενδύει σε καινοτόμες εταιρείες σε γύρους Series A και B.

Η Elevator Ventures, που ιδρύθηκε το 2018, στοχεύει στη γεφύρωση των χρηματοδοτικών κενών και στην προώθηση της καινοτομίας, αυξάνοντας την ανάπτυξη των νεοσύστατων επιχειρήσεων στο fintech και το Beyond Banking. Οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες παρέχονται σε μια ολοκληρωμένη σουίτα μέσω ενός οικοσυστήματος διαφορετικών παρόχων υπηρεσιών σε τομείς όπως η κινητικότητα, η ενέργεια, η γεωργία και άλλοι.

Το ταμείο περιλαμβάνει συμμετοχή των RBI, Raiffeisen-Holding Niederösterreich-Wien και Raiffeisen-Landesbank Steiermark, Τα τελευταία χρόνια, η Elevator Ventures επένδυσε σε ένα χαρτοφυλάκιο 15 εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της επενδυτικής τραπεζικής vestr, της ηλεκτρονικής υπογραφής και αναγνώρισης Autenti και της RegTech Kompany.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις