Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Web3 proptech Unlockit συγκέντρωσε 1.4 εκατ.  ευρώ

Η εταιρεία στοχεύει να μειώσει την τιμή των συναλλαγών στην Πορτογαλία και να απλοποιήσει τις συναλλαγές σε ακίνητα, μειώνοντας παράλληλα την κερδοσκοπία και την απάτη με το λογισμικό που βασίζεται σε blockchain.

Η πορτογαλική πλατφόρμα πληρωμών Unlockit έχει συγκεντρώσει 1,4 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση Pre-Seed. Το κεφάλαιο θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξη της πλατφόρμας, για την έναρξη της προσφοράς πιστωτικής διαμεσολάβησης και για την προετοιμασία σχεδίων επέκτασης για γραφεία στη Μαδρίτη, το Ντουμπάι και το Σάο Πάολο.

Ιδρύθηκε το 2020 και είναι μια πλατφόρμα Web3 για τη διαχείριση συναλλαγών ακινήτων και πρόσφατα αποτιμήθηκε στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία στοχεύει να μειώσει την τιμή των συναλλαγών στην Πορτογαλία και να απλοποιήσει τις συναλλαγές σε ακίνητα, μειώνοντας παράλληλα την κερδοσκοπία και την απάτη με το λογισμικό που βασίζεται σε blockchain.

Ο γύρος διεξήχθη από τον Όμιλο Eaglestone, μια διεθνή πλατφόρμα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, μέσω της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων του Ομίλου, Eaglestone Capital Partners, συνοδευόμενη από την Portugal Ventures και έχει επίσης τη συμμετοχή των επενδυτών Reorganiza και Republica.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις