Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Resin.io: 9 εκατ. δολ. στο Β’ Γύρο χρηματοδότησης απο DFJ, GE Ventures και Ericsson

Μετά την αποκλειστική είδηση του Startupper.gr για τη νέα χρηματοδότηση της Resin.io τη περασμένη Παρασκευή, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από την ελληνική Startup για τα 9 εκατ. δολ. που εξασφάλισε στον Β’ Γύρο χρηματοδότησης.

Ο βασικός χρηματοδότης του Α’ Γύρου, DFJ, παραμένει στο επενδυτικό σχήμα στο οποίο προστίθενται οι GE Ventures, Ericsson και Aspect Ventures. Τα νέα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την ανάπτυξη της σημαντικής κοινότητας open source της εταιρείας αλλά και για να συνάψει νέες στρατηγικές συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Νέα χρηματοδότηση για την ελληνική Scaleup Resin.io

Ο Αλέξανδρος Μαρίνος, συνιδρυτής της Resin.io αναφέρει με αφορμή τη νέα χρηματοδότηση: «Καθώς δισεκατομμύρια πολύπλοκες συσκευές μπαίνουν online, οι υπεύθυνοι διαχείρισης αυτών των υλοποιήσεων IoT έχουν να λύσουν πολλά ζητήματα ασφάλειας και ταχύτητας. Πρέπει να διαχειριστούν τις απομακρυσμένες συσκευές και παράλληλα να προσφέρουν νέες δυνατότητες και λειτουργίες στους πελάτες τους. Η Resin.io προσφέρει μια μοντέρνα και ευέλικτη πλατφόρμα διαχείρισης συσκευών IoT η οποία μπορεί να βασιστεί πάνω σε υπηρεσίες όπως οι Docker, Gt, Yocto κ.α. προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητες. Με την υποστήριξη των GE Ventures και Ericsson θα ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη θέση μας και θα βοηθήσουμε τους υπευθύνους IoT σε όλο τον κόσμο να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό μας σαν στρατηγικό πλεονέκτημα».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις