Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Discoveroom: Νέα επένδυση ύψους 300.000 ευρώ από το Jeremie Openfund II

Μετά την αρχική επένδυση, ύψους 100.000 ευρώ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ελληνική startup εταιρεία Discoveroom, η οποία έχει ιδρυθεί από τον Νίκο Αναγνώστου, ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 1 Ιουλίου 2014, νέα επένδυση ύψους 300.000 ευρώ και πάλι από το Jeremie Openfund II.

“Είναι σπάνιο δώρο για μια ελληνική εταιρεία τεχνολογίας να δραστηριοποιείται σ’ έναν κλάδο που η ανάγκη του αντανακλά τόσο καλά την παγκόσμια αγορά και που η ιδιομορφία του οδηγεί την καινοτομία: την mobile first προσέγγιση σ’ ένα τόσο παλιό πρόβλημα”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο ιδρυτής της Discoveroom, η οποία τον Σεπτέμβριο συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής.

“Εκατοντάδες χιλιάδες μικρά καταλύματα σε κάθε γωνιά του κόσμου αναζητούν σύγχρονα εργαλεία για να καταστήσουν την λειτουργία τους ευκολότερη και αποτελεσματική. Την ίδια στιγμή, εκατομμύρια καταναλωτές αδημονούν να ανακαλύψουν ξανά τη μοναδική φιλοξενία που τα καταλύματα αυτά παρέχουν. Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την εξαίρετη ομάδα του Discoveroom για την υλοποίηση αυτού του οράματος”,  ανέφερε από την δική του πλευρά ο Γιώργος Τζιραλής από το Jeremie Openfund II.

Σημειώνεται ότι η Discoveroom, που πρόσφατα κυκλοφόρησε σχετική εφαρμογή για κινητά iOS και Android, έχει αναπτύξει μία διαδικτυακή αγορά για μικρά καταλύματα, μέσω της οποίας οι ταξιδιώτες μπορούν να αναζητούν, να συγκρίνουν και να κάνουν κράτηση σε ευπαρουσίαστους και οικονομικά προσιτούς χώρους σε διάφορα σημεία του κόσμου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις