Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

CityStasher: H πρώτη επένδυση της Venture Friends για το 2018!

H λονδρέζικη Startup CityStasher μόλις έκλεισε χρηματοδότηση Seed ύψους 1,1 εκατ. δολ. με την Venture Friends να συμμετέχει και να ηγείται με 540.000 δολ.

Η CityStasher θέλει να φτιάξει το “AirBnB των αποσκευών”, ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη όπου θα μπορείς να αφήσεις τις βαλίτσες σου για λίγες ώρες μετά το checkout στο ξενοδοχείο ή πριν το checkin.

Στην χρηματοδότηση Seed συμμετείχαν οι Howzat Partners, Charlotte Capital και ιδιώτες επενδυτές, συμπεριλαμβανομένου του CEO της Big Yellow Storage, μιας μεγάλης εταιρείας ιδιωτικής αποθήκευσης αντικειμένων.

Ο ελληνικής καταγωγής Co-Founder της CityStasher, Anthony Collias

Ο ένας εκ των τριών Co-Founders είναι Ελληνικής καταγωγής, ο Anthony Collias, με την Startup να έχει αναπτύξει 200 σημεία αποθήκευσης των αποσκευών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και το Βερολίνο.

Όπως μας δήλωσε ο Anthony:  “είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την συμμετοχή της Venture Friends στην εταιρεία μας και με την εμπειρία που έχει στον τομέα των marketplaces θα βοηθήσει στην πανευρωπαϊκή μας ανάπτυξη“. Επίσης όπως ανέφερε μέσα στα σχέδιά του είναι και η παρουσία της CityStasher στην Ελλάδα.

Ο ανταγωνισμός είναι τα “δημόσια ντουλάπια” των σιδηροδρομικών σταθμών αλλά και άλλες Startups στο ίδιο ή παρεμφερές αντικείμενο. Μάλιστα στο πρόσφατο Bluegrowth Selection Day μια ομάδα παρουσίασε μια αντίστοιχη λύση μεταφοράς και ολιγόωρης φύλαξης αποσκευών.

Η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για επέκταση σε πέντε νέες χώρες το 2018 σε συνεργασία μάλιστα με αλυσίδες hostel.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις