Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Funkmartini: 200.000 ευρώ επένδυση στον πρώτο γύρο χρηματοδότησης

Η Funkmartini, το πρώτο Ελληνικό startup στο χώρο της ομορφιάς, ανακοίνωσε επένδυση ύψους 200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές (angelinvestors) στον πρώτο γύρο χρηματοδότησης.

Η πλατφόρμα Funkmartini, αποτελεί μια νέα εναλλακτική μέθοδος για να κλείσει κανείς τα ραντεβού περιποίησης και ομορφιάς μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό του. Συγκεκριμένα, μέσα από την πλατφόρμα της ο χρήστης θα μπορεί να αναζητήσει και να κλείσει την υπηρεσία ομορφιάς που επιθυμεί, να προπληρώσει αλλά και να αξιολογήσει την επιχείρηση την οποία επισκέφθηκε, δημιουργώντας μια αποτελεσματική κοινότητα ομορφιάς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Funkmartini τα κεφάλαια από την χρηματοδότηση θα κατευθυνθούν για την ανάπτυξη του δικτύου της στην Αττική.

Γρηγόρης Σταματόπουλος, Co-founder και CEO της Funkmartini
Ο Γρηγόρης Σταματόπουλος, Co-founder και CEO της Funkmartini.

“Είμαστε πολύ περήφανοι που η εταιρεία μας εξασφάλισε τόσο νωρίς μια τόσο μεγάλου ύψους χρηματοδότηση όπως και την εμπιστοσύνη των επενδυτών στον πρώτο γύρο διαπραγμάτευσης. Η επένδυση θα κατευθυνθεί για την ταχύτερη ανάπτυξη του δικτύου της εταιρείας στην Αττική. Επίσης, ο συμβουλευτικός χαρακτήρας της συνεργασίας με τους, Φίλιππο Brinkmann, CEO της Travelplanet24, τον Απόστολο Αποστολάκη, Επενδυτή και Σύμβουλο των επιτυχημένων Ελληνικών startup (efood, doctoranytime, taxibeat, nannuka και etable) και την Ελευθερία Ζούρου, CoFounder και CEO του doctoranytime, πρωτοπόρων επιχειρηματιών στον χώρο του ebusiness στην Ελλάδα διασφαλίζει στην Funkmartini την απαραίτητη εμπειρία που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή για μία επιτυχημένη πορεία”, δήλωσε σχετικά ο Γρηγόρης Σταματόπουλος, Co-founder και CEO της Funkmartini.

“Έχουμε αποφασίσει να ενδυναμώσουμε τον κλάδο της ομορφιάς της χώρας και να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες, φέρνοντας τους σε επαφή με δυνητικούς πελάτες οι οποίοι αναζητούν υπηρεσίες ομορφιάς στο διαδίκτυο. Γνωρίζουμε ήδη ότι ένας 1 στους 4 αγοράζει προϊόντα και υπηρεσίες μέσω διαδικτύου ποσοστό που αναμένεται να φτάσει στο 1 στους 2 μέσα στην επόμενη πενταετία. Οι επιχειρήσεις ομορφιάς πρέπει να μπούνε δυναμικά στο χώρο του διαδικτύου και να εξελίξουν τον τρόπο που λειτουργούν”, δήλωσε επίσης η Καλλιόπη Λορέντζου, Operations Manager της Funkmartini.

FunkMartini_Logo_300x300Σημειώνεται ότι η πλατφόρμα www.funkmartini.gr
έχει σχεδιαστεί με διττό ρόλο και απευθύνεται σε δύο διαφορετικά κοινά, σε επιχειρήσεις περιποίησης και ομορφιάς καθώς και τους τελικούς καταναλωτές, σε χρήστες του διαδικτύου. Πρόκειται δηλαδή για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων το οποίο παρέχεται δωρεάν σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα, παρέχει την δυνατότητα εύρεσης και κρατήσεως ραντεβού 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για υπηρεσίες κομμωτηρίου, περιποίησης προσώπου και σώματος, των άκρων και σολάριουμ σε χρήστες που τις αναζητούν μέσα από το διαδίκτυο.

Επιπλέον, μέσα από την πλατφόρμα της Funkmartini, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει και να κλείσει την υπηρεσία ομορφιάς που επιθυμεί, να προπληρώσει αλλά και να αξιολογήσει την επιχείρηση την οποία επισκέφθηκε, δημιουργώντας την πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή κοινότητα ομορφιάς στην Ελλάδα.

Η Funkmartini
Το εγχείρημα ξεκίνησε δυναμικά τον Μάρτιο του 2014 από 3 φίλους που αγαπούν την τεχνολογία και επιθυμούν να δώσουν μια νέα δυναμική στον κλάδο των υπηρεσιών ομορφιάς και να προσελκύσουν νέους πελάτες μέσα από ένα σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας, το διαδίκτυο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις