Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Nannuka: Έλαβε 200.000 ευρώ από ιδιώτες για να επεκτείνει τις υπηρεσίες παιδικής φύλαξης και φροντίδας

Η Νannuka, η πρώτη ελληνική online υπηρεσία εύρεσης και αξιολόγησης επαγγελματιών για το παιδί, ανακοίνωσε νέα χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ από ιδιώτες επενδυτές (angel investors). Στη νέα επένδυση, θα συμμετέχουν ο αρχικός angel investor και advisor της εταιρίας Απόστολος Αποστολάκης, (e-food, doctoranytime, taxibeat και e-table ), ο Φίλιππος Brinkmann, (Travelplanet24 και funkmartini) με πολυετή εμπειρία σε online market places καθώς και άλλοι καταξιωμένοι επιχειρηματίες.

Στη Nannuka, οι γονείς αναζητούν και επικοινωνούν με επαγγελματίες για δημιουργική απασχόληση, φύλαξη, φροντίδα και εκπαίδευση των παιδιών τους – γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Βλέπουν αναλυτικά βιογραφικά, διαβάζουν αξιολογήσεις άλλων γονιών και επιλέγουν τον ιδανικό επαγγελματία με την εγγύηση που προσφέρουν τα σύγχρονα ψυχομετρικά εργαλεία της Orientum.

Εντός των επόμενων μηνών, η πλατφόρμα θα επεκταθεί με μια σειρά από καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία που θα διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα της σύγχρονης οικογένειας, θα αποκτήσει mobile εφαρμογή και θα αναπτυχθεί σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

Η Νannuka ιδρύθηκε από 3 μητέρες με πολυετή εμπειρία στον χώρο του Marketing, της διαφήμισης και του Business και σήμερα πλαισιώνεται από μια ομάδα 5 ακόμη ατόμων. Ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από 8 μήνες και άμεσα μετατράπηκε σε one stop shop. Σήμερα, αριθμεί πάνω από 8.000 εγγεγραμμένα μέλη γονιών και επαγγελματιών για το παιδί. Καθημερινά, δεκάδες γονείς επικοινωνούν με παιδαγωγούς, babysitters, βρεφονηπιοκόμους, εκπαιδευτικούς για όλες τις ηλικίες και βρίσκουν τον ιδανικό για την οικογένειά τους. Επιπλέον, διακρίθηκε στους παγκόσμιους τελικούς του διαγωνισμού Get in the Ring στο Rotterdam, τιμήθηκε με το Bronze Award στα e-volution awards 2015 και συμμετείχε στο Web Summit 2014 στο Δουβλίνο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις