Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας νέος μέτοχος στην Startup εταιρεία 12GODS

Τι «είδε» ο δαιμόνιος μάνατζερ και μπήκε στην Startup εταιρεία που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και πως την βοηθά να απογειωθεί!

Η Startup εταιρεία 12GODS, την οποία γνωρίσαμε το 2018 και η οποία δραστηριοποιείται στο AgrοFood και το Foodtech προχώρησε στο πρώτο γύρο χρηματοδότησης της σε μια συμφωνία που κρίνεται στρατηγικής σημασίας, καθώς συνδέεται με το βασικό μοντέλο ανάπτυξης που έχει οραματιστεί ο Founder και CEO της Startup εταιρείας, Φίλιππος Ζεμπίλας.

Συγκεκριμένα, στην Startup εταιρεία απέκτησε ποσοστό ο Κωνσταντίνος Μαχαίρας, πρώην CEO στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ, ΑΒ Βασιλόπουλος και νυν πρόεδρος του ΙΕΛΚΑ. Ο κ. Μαχαίρας, σύμφωνα με πληροφορίες του Startupper απέκτησε το 5% των μετοχών της 12GODS η αξία της οποίας ξεπερνά σήμερα το 1 εκατ. ευρώ!

Ταυτόχρονα όμως ο κ. Μαχαίρας βοήθησε την 12GODS και εκ των έσω καθώς ανέλαβε τον ρόλο του εμπορικού σύμβουλου στην εταιρία με στόχο να ολοκληρώσει την εμπορική συμφωνία με την αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος και έτσι πλέον τα προϊόντα της Startup εταιρείας 12GODS, σε λίγες ημέρες, θα μπορούμε να τα βρούμε στο δίκτυο της γνωστής αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα. Η συμφωνία αφορά και τους 4 κωδικούς των προϊόντων που διαθέτει σήμερα η 12GODS.

Οι 4 κωδικοί των προϊόντων που διαθέτει σήμερα η Startup εταιρεία 12GODS

Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα προϊόντα της 12GODS θα βρίσκονται σύντομα σε μεγάλα resort και πολυτελή ξενοδοχεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

12GODS, μια κάψουλα γεμάτη εκπλήξεις

Η 12GODS ιδρύθηκε το 2018 από τον γεωπόνο, με ειδίκευση στην ανθοκομία, Φίλιππο Ζεμπίλα.

O Founder και CEO της Startup εταιρείας 12GODS, Φίλιππος Ζεμπίλας.

Θέλοντας να συνθέσει ένα μοναδικό και απρόβλεπτο ψηφιδωτό με τη φύση, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της Ελλάδας, στο οποίο ο δομικός αρμός είναι η έρευνα και η τεχνολογία, εξερευνά όλες τις όψεις των φυτών: τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά τους, τα ευεργετικά οφέλη τους για τον οργανισμό μας, τις δυνατότητες χρήσης στον σύγχρονο πλέον τρόπο ζωής αλλά και μέσα στα βάθη της ιστορίας, ξεκινώντας από τους μύθους και τους συμβολισμούς μέχρι και το τι κρυβόταν πίσω από αυτούς.

Σήμερα λοιπόν μπορούμε να πούμε πως η Startup εταιρεία 12GODS αλλάζει τον τρόπο και τον χρόνο παρασκευής των αφεψημάτων, καθώς δημιούργησε χαρμάνια βοτάνων σε μία πλήρως βιοδιασπώμενη κάψουλα, συμβατή με μηχανές NespressoTM.

Παράλληλα, στόχευσε στη δημιουργία μοναδικών προϊόντων που συνδυάζουν τις ωφέλιμες ιδιότητες των βοτάνων, μηδενίζοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς η αποδέσμευση της στο χώμα προσθέτει ωφέλιμα στοιχεία σε αυτό. Αυτή μάλιστα η κίνηση έχει ως αποτέλεσμα τα ελληνικά βότανα μέσω της καινοτόμου κάψουλας να προσαρμόζονται στις σύγχρονες καταναλωτικές απαιτήσεις, κερδίζοντας αναγνωρισιμότητα και νέες αγορές

Η δημιουργία ενός βιώσιμου δικτύου μικρο-καλλιεργητών σε όλη την Ελλάδα και η πιστοποίηση των ωφέλιμων ιδιοτήτων τους σε συνεργασία με το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών βάζουν τα ελληνικά βότανα στη σύγχρονη διατροφική αλυσίδα.

Επιπλέον, η Startup εταιρεία 12GODS στηρίζει τοπικές κοινωνίες που αντιμετωπίζουν δημογραφικά και οικονομικά προβλήματα και συμβάλλει στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση του καταναλωτικού κοινού, κάνοντας αναγνωρίσιμη διεθνώς την πολιτιστική κληρονομιά που κρύβεται στα ελληνικά αρωματικά  και φαρμακευτικά φυτά (ΑΦΦ) παγκοσμίως.

Όραμα της Startupς εταιρείας 12GODS, τέλος, είναι η δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με βάση τα ελληνικά ΑΦΦ, δημιουργώντας νέες αγορές και δίνοντας ταυτόχρονα αξία στην προσπάθεια των Ελλήνων καλλιεργητών, αναδεικνύοντας την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις