PayPal: Νέος CEO o Alex Chriss

Newsroom
1'

O Alex Chriss είναι και επίσημα ο νέος CEO της PayPal, όπως μετέδωσε το CNBC.

Ο Chriss θα αναλάβει καθήκοντα στις 27 Σεπτεμβρίου, στη θέση του Dan Schulman, ο οποίος έχει ανακοινώσει την πρόθεσή του να παραιτηθεί από τον ρόλο του CEO μέχρι το τέλος του έτους. Θα παραμείνει, εντούτοις, διευθυντής στην εταιρεία μέχρι τον Μάιο του 2024.

O Alex Chriss επιλέχθηκε μεταξύ εννέα υποψηφίων, ενώ η διαδικασία της επιλογής ξεκίνησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Το ΔΣ της Paypal, εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του Alex Chriss στην Intuit, ειδικά όσον αφορά στην εξαγορά της Mailchimp έναντι 12 δισ. δολαρίων.

Στον απόηχο της είδησης, η μετοχή της PayPal ενισχύεται κατά 2% στις προ-χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.