Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το PayPal γίνεται πιο “Fintech” με έξι νέα χαρακτηριστικά

Ο διευθύνων σύμβουλος της PayPal, Alex Chriss, ανακοίνωσε πριν από μια εβδομάδα ότι θα «σοκάρει» τον κόσμο στην μέρα καινοτομίας της μεγάλης εταιρείας πληρωμών και ενδεχομένως να το έκανε με τις ακόλουθες ανακοινώσεις – ενημερώσεις που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη για την ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους καταναλωτές:

    1. Νέα εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς PayPal: Η ενημέρωση αυτή έχει στόχο να επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, βοηθώντας τους εμπόρους να μετατρέψουν σε πωλήσεις περισσότερες συναλλαγές και να προσφέρουν στους καταναλωτές μια ταχύτερη εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς.
    2. Fastlane by PayPal: Μια νέα λειτουργία που έχει σχεδιαστεί για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη ολοκλήρωση των αγορών των επισκεπτών, επιτρέποντας στους καταναλωτές να ολοκληρώνουν τις αγορές τους με ένα μόνο κλικ, χωρίς να χρειάζεται να θυμούνται ονόματα χρήστη ή κωδικούς πρόσβασης.
    3. Έξυπνες αγορές και ανταμοιβές: Προσφορά εξατομικευμένων προτάσεων αγορών AI και ανταμοιβών επιστροφής χρημάτων στις αποδείξεις, ενθαρρύνοντας τις επαναλαμβανόμενες επιχειρήσεις από τους πελάτες.
    4. Πλατφόρμα προηγμένων προσφορών: Αυτή η πλατφόρμα χρησιμοποιεί AI για τη δημιουργία εξατομικευμένων προσφορών σε πραγματικό χρόνο για τους καταναλωτές, με βάση τις αγοραστικές τους συνήθειες, ενισχύοντας τις προωθητικές ενέργειες των εμπόρων.
    5. Νέα εφαρμογή PayPal: Η ενημερωμένη και επανασχεδιασμένη εφαρμογή θα παρέχει νέους τρόπους στους αγοραστές να κερδίζουν επιστροφές χρημάτων, δίνοντας κίνητρα για συχνότερη χρήση του PayPal για συναλλαγές.
    6. Βελτιωμένα επιχειρηματικά προφίλ Venmo: Αυτά τα προφίλ στοχεύουν να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις να προσελκύσουν και να κρατήσουν πελάτες πιο αποτελεσματικά, με λειτουργίες όπως κουμπιά εγγραφής και κατάταξη προφίλ.

Σε κάθε περίπτωση αρκετές από τις παραπάνω νέες δυνατότητες είναι το αντικείμενο αρκετών Startups οι οποίες θα έχουν να αντιμετωπίσουν και έναν κυρίαρχο παίκτη στις πληρωμές online και το ηλεκτρονικό εμπόριο γενικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις