Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Apple: Το HomePod επιστρέφει ανανεωμένο με νέα smarthome χαρακτηριστικά

Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη στις 3 Φεβρουαρίου στην τιμή των 299 δολαρίων

Η Apple παρουσίασε το HomePod δεύτερης γενιάς, το οποίο θα είναι διαθέσιμο 3 Φεβρουαρίου στην τιμή των 299 δολαρίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή του πρώτου HomePod είχε διακοπεί, καθώς λόγω της υψηλότερης τιμής του δεν είχε καταφέρει να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό. Στη θέση του η Apple είχε κυκλοφορήσει το HomePod Mini που ήταν φθηνότερο.

Το HomePod της δεύτερης γενιάς διατηρεί το ίδιο woofer 4 ιντσών, ενώ διαθέτει πέντε tweeter και τέσσερα νέα μικρόφωνα. Υπάρχει επίσης ένα εσωτερικό μικρόφωνο βαθμονόμησης χαμηλής συχνότητας για αυτόματη διόρθωση μπάσων. Ακόμα, το νέο HomePod τροφοδοτείται από το Apple S7 SoC που βοηθά με τον υπολογιστικό ήχο και τον συντονισμό σε πραγματικό χρόνο.

Η συσκευή υποστηρίζει επίσης στερεοφωνική σύζευξη με άλλα μοντέλα HomePod. Συγχρόνως μπορεί να αναπαράγει ήχο Dolby Atmos από ένα Apple TV 4K.

Το νέο HomePod περιλαμβάνει και αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας, οι οποίοι σας δίνουν πληροφορίες για το περιβάλλον σας σε πραγματικό χρόνο. Ακόμα, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αυτόματη ενεργοποίηση ορισμένων λειτουργιών, όπως η ενεργοποίηση του κλιματισμού ή το κλείσιμο των περσίδων όταν επιτευχθεί ένας προκαθορισμένος στόχος θερμοκρασίας.

Τέλος, η νέα συσκευή βγαίνει σε δύο νέα χρώματα, λευκό και midnight γκρι, που συνοδεύονται με ασορτί καλώδια φόρτισης, τα οποία είναι πλέον αφαιρούμενα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις