Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Χρηματοδότηση 73,5 εκατ. δολ. για την Trustpilot

Το ποσό των 73,5 εκατ. δολαρίων κατάφερε να αντλήσει σε τέταρτο γύρο χρηματοδότησης η Trustpilot, στην προσπάθεια που καταβάλει να αποτελέσει την κορυφαία πηγή για reviews online επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο που θα προέρχονται από τους ίδιους τους χρήστες.

Της όλης διαδικασίας χρηματοδότησης ηγήθηκε η Virtruvian Partners, ενώ συμμετείχαν οι DFJ Esprit, Index Ventures, Northzone και SEED Capital Denmark. Μέχρι σήμερα, η Trustpilot έχει συγκεντρώσει συνολικά 118 εκατ. δολάρια σε κεφάλαια venture funding. Σε αντίθεση με τα υφιστάμενα sites reviews, όπως λ.χ. τα TripAdvisor και Yelp, το Trustpilot εστιάζει το ενδιαφέρον του στο να ωθήσει τους χρήστες να αναφερθούν σχετικά με την πρόσφατη εμπειρία τους ως πελάτες online εμπόρων. Μάλιστα, ήδη έχει δημοσιεύσει κάτι παραπάνω από 13 εκατ. reviews για περισσότερα από 100.000 brands.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο προσπορίζεται έσοδα; Μέσω της συνδρομητικής διαδικασίας εγγραφής των εμπόρων που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν την Software-as-a-Service πλατφόρμα της Trustpilot προκειμένου να συμβουλευτούν reviews που προέρχονται από πρόσφατους πελάτες, αλλά και να αποκτούν αξιόπιστα business insights.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις