Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Apple ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά το iPhone Ultra

Το νέο high-end μοντέλο θα είναι ακριβότερο από το Pro Max και ακούγεται ότι θα βγει στην αγορά το 2024

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν φήμες ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει ένα πιο ακριβό iPhone εκτός των iPhone Pro και Pro Max, το λεγόμενο iPhone Ultra.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Bloomberg, Mark Gurman, ο τεχνολογικός κολοσσός σχεδιάζει να παρουσιάσει το iPhone Ultra ως ένα τρίτο ακριβότερο μοντέλο που θα συμπληρώνει το line-up συσκευών της Apple. Η νέα αυτή high-end συσκευή εικάζεται πως θα βγει στην αγορά το 2024 με τα iPhone 16.

Το Ultra μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα θα έχει ακόμη καλύτερη κάμερα από το Pro, ίσως ισχυρότερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη οθόνη. Επίσης, ενδέχεται να είναι το πρώτο iPhone που θα αφαιρέσει τη θύρα φόρτισης για να ξεκινήσει τη μετάβαση στην αποκλειστική χρήση της ασύρματης τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple την περασμένη εβδομάδα, ο CEO της εταιρείας, Tim Cook, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής αύξησης των τιμών των iPhone. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι οι καταναλωτές μπορεί να θέλουν να πληρώσουν περισσότερα για να αποκτήσουν ένα καλύτερο προϊόν. «Το iPhone έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων», ανέφερε ο Cook. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πιεστούν πραγματικά για να αποκτήσουν το καλύτερο που μπορούν να προμηθευτούν σ΄αυτή την κατηγορία», κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις