Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TikTok: Θέτει όριο χρήσης 60 λεπτών την ημέρα για τους ανήλικους χρήστες

Η αλλαγή αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή τις επόμενες εβδομάδες

To TikTok περιορίζει στα 60 λεπτά ημερησίως το χρόνο ενασχόλησης με την εφαρμογή για τους ανήλικους χρήστες του. Η αλλαγή αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή τις επόμενες εβδομάδες.

Όπως γνωρίζουμε, επίσημα οι χρήστες του TikTok πρέπει να έχουν ηλικία τουλάχιστον 13 ετών. Ωστόσο, με τους νέους κανονισμούς, οποιοσδήποτε κάτω των 18 ετών θα λαμβάνει μία ειδοποίηση, στην οποία θα ανακεφαλαιώνεται ο χρόνος που έχει περάσει στην εφαρμογή. Αν οι ανήλικοι χρήστες θελήσουν να παραμείνουν στην εφαρμογή πέραν του 60λεπτου θα πρέπει να εισαγάγουν έναν κωδικό πρόσβασης για να συνεχίσουν.

Βέβαια, οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να παρακάμψουν τελείως το χρονικό περιθώριο των 60 λεπτών μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να θέσουν ένα δικό τους διαφορετικό χρονικό περιθώριο. Για παράδειγμα, εάν ο χρήστης αφαιρέσει το χρονικό περιθώριο των 60 λεπτών που έχει θέσει αυτόματα η εφαρμογή και συνεχίζει να τη χρησιμοποιεί για περισσότερα από 100 λεπτά, τότε το TikTok θα του ζητήσει να θέσει το δικό του χρόνο χρήσης, με βάση τις επιθυμίες του.

Σε περίπτωση που οι γονείς θέλουν επιβλέπουν τη χρήση των παιδιών τους, υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία «Σύνδεσης οικογένειας», αρκεί φυσικά να έχουν και οι ίδιοι λογαριασμό στο TikTok.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις