Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Telegram θα αποκτήσει τα δικά του Stories!

Τα Stories θα γίνουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα από τις αρχές του επόμενου μήνα

Τα Stories ήρθαν για πρώτη φορά στη ζωή μας το 2013 μέσα από την πλατφόρμα του Snapchat. Ωστόσο, η επιτυχία τους ήταν τέτοια που τα υιοθέτησε στη συνέχεια η Meta και τα πρόσθεσε στο Facebook, το Messenger, το Instagram, ακόμη και το WhatsApp. Τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τα Stories και στο Telegram.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδρυτής του Telegram, Pavel Durov, ανακοίνωσε πως τα Stories θα γίνουν διαθέσιμα στην πλατφόρμα από τις αρχές του επόμενου μήνα. Όμως, όπως ανέφερε ο ίδιος η πλατφόρμα δεν θα αντιγράψει απλώς τα Stories από τους ανταγωνιστές της, αλλά θα το κάνει «με τον τρόπο του Telegram».

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ποιος θα μπορεί να δει κάθε ένα από τα Stories του μέσα από μία λίστα με τις επιλογές όπως «όλοι, μόνο επαφές με εξαιρέσεις, επιλεγμένες επαφές ή λίστα με κοντινούς φίλους». Επίσης, τα Stories θα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας chat και θα μπορεί κανείς να τα κρύψει εάν το επιθυμεί από κάποια συγκεκριμένη επαφή.

Τέλος, τα Stories θα υποστηρίζουν captions, φωτογραφίες και videos. Επίσης, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέγει αν το Story θα λήγει σε 6, 12, 24 ή 48 ώρες, ενώ θα έχει τη δυνατότητα να το διατηρήσει και μόνιμα στο προφίλ του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις