Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα γυαλιά τεχνητής νοημοσύνης θα δώσουν «υπερδυνάμεις» στους ανθρώπους

Σύμφωνα με τους ειδικούς με τα AI γυαλιά οι άνθρωποι θα μπορούν να καταλαβαίνουν στο μέλλον μέχρι και το πότε κάποιος λέει ψέμματα

Τα γυαλιά τεχνητής νοημοσύνης θα δώσουν κάποια στιγμή «υπερδυνάμεις» στους ανθρώπους, όπως το να καταλαβαίνουν πότε κάποιος λέει ψέμματα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Devin Liddell, Principal Futurist στο Teague.

Ειδικότερα, ο Liddell σε συνέντευξή του στην Daily mail υποστήριξε ότι συστήματα που ενσωματώνονται στα γυαλιά όρασης θα μπορούν να εντοπίζουν στο μέλλον μέχρι και συναισθηματικές ενδείξεις που δεν είναι ορατές με το γυμνό μάτι.

Ακόμα, ο tech expert δήλωσε τα AI γυαλιά θα μπορούν να εντοπίσουν πολλά δεδομένα για τους ανθρώπους, όπως το πότε λένε ψέματα ή το εάν έχουν κάποιο ρομαντικό ενδιαφέρον για εσάς.

Σύμφωνα με τον Liddell οι «υπερδυνάμεις» θα επιτρέπουν στο μέλλον στους ανθρώπους να εντοπίζουν τα πάντα, από ασθένειες έως και ψυχικά προβλήματα. «Στις διαπραγματεύσεις, για παράδειγμα, τέτοιες “υπερδυνάμεις” θα δώσουν πλεονέκτημα στη μία πλευρά, ενώ και στα ραντεβού, θα μπορούσαν να προσφέρουν βασικά πλεονεκτήματα», ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις