Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το νέο AI εργαλείο της Alibaba θα δημιουργεί εικόνες από κείμενο

Το Tongyi Wanxiang παράγει εικόνες σε διάφορα στυλ κατόπιν γραπτών εντολών στα κινέζικα και τα αγγλικά

Ένα εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να παράγει εικόνες κατόπιν σχετικής προτροπής δημιουργεί η κινεζική Alibaba. Ειδικότερα, το Tongyi Wanxiang, όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο εργαλείο, επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν γραπτές εντολές στα κινέζικα και τα αγγλικά, τις οποίες στη συνέχεια το σύστημα επεξεργάζεται για να δημιουργήσει εικόνες σε διάφορα στυλ.

Το Tongyi Wanxiang έρχεται για να ανταγωνιστεί αντίστοιχα AI συστήματα που δημιουργούν εικόνες κατόπιν γραπτών εντολών, όπως το DALL-E της OpenAI και το DreamStudio της Stable Diffusion.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα cloud της Alibaba, το οποίο λάνσαρε το προϊόν, δήλωσε ότι είναι ήδη διαθέσιμο για εταιρικούς πελάτες στην Κίνα για δοκιμές.

«Με την κυκλοφορία του Tongyi Wanxiang, οι υψηλής ποιότητας εικόνες που έχουν προέλθει από δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη θα γίνουν πιο προσιτές, διευκολύνοντας την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνών AI και δημιουργικών εκφράσεων για επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού εμπορίου, των παιχνιδιών, του σχεδιασμού και της διαφήμισης», δήλωσε ο Jingren Zhou, CTO της Alibaba Cloud Intelligence.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις