Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Threads: Θα σπάσει το ρεκόρ του Chat gpt; 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Mark Zuckerberg, το Threads έχει ξεπεράσει τους 70 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε λιγότερες από 48 ώρες.

Το Threads είναι η νέα πλατφόρμα της Meta, με χαρακτηριστικά που πλησιάζουν αυτά του Twitter, αφού επιτρέπει αναρτήσεις κειμένου που φτάνουν τους 500 χαρακτήρες. Παράλληλα είναι δυνατή η κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο με μέγιστη διάρκεια τα 5 λεπτά, ενώ οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με το Instagram username τους.
Το νέο social media της Meta κυκλοφόρησε στις 6 Ιουλίου και είναι πολύ κοντά στο να σπάσει το ρεκόρ του Chat gpt. Όταν το Chat gpt, το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης της OpenAI έκανε το ντεμπούτο του, έγινε viral και έγινε η ταχύτερα υιοθετημένη εφαρμογή, όσον αφορά το χρόνο που χρειάστηκε για να αποκτήσει 100 εκατομμύρια χρήστες.
Η νέα εφαρμογή της Meta είναι έτοιμη να σπάσει αυτό το ρεκόρ. Σύμφωνα με ανάρτηση του Mark Zuckerberg, το Threads έχει ξεπεράσει τους 70 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες σε λιγότερες από 48 ώρες. Έτσι αν οι εγγραφές συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό τότε το το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων είναι πολύ κοντά.
Άλλα social media και τεχνολογίες για να φτάσουν το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων χρηστών χρειάστηκαν πολύ περισσότερο χρόνο. Ο κύριος ανταγωνιστής το Twitter χρειάστηκε 5 χρόνια, το Facebook 4.5 χρόνια, το Instagram 2.5 χρόνια. Το Chat gpt χρειάστηκε μόλις 2 μήνες για να καταγράψει το ρεκόρ των 100 εκατομμυρίων χρηστών.
Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις