Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung: Η εκδήλωση Galaxy Unpacked έρχεται στις 26 Ιουλίου – Θα αποκαλύψει τα νέα foldables 

Ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας αναμένεται επίσης να λανσάρει το Galaxy Watch 6 και νέα tablet με τη σειρά Samsung Tab S9 στην εκδήλωση.

Η Samsung φιλοξενεί την εκδήλωση “On the Flip Side”, στη Σεούλ της Νότιας Κορέας για πρώτη φορά. Θα μεταδώσει ζωντανά αυτήν την εκδήλωση στο Samsung Newsroom, Samsung.com και στο κανάλι YouTube της εταιρείας και αναμένεται να παρουσιάσει τις τελευταίες αναδιπλούμενες συσκευές της, το Galaxy Z Flip 5 και το Z Fold 5.

Ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας αναμένεται επίσης να λανσάρει το Galaxy Watch 6 και νέα tablet με τη σειρά Samsung Tab S9 στην εκδήλωση. Τον Μάιο, η εταιρεία έλαβε έγκριση από τον FDA για τη λειτουργία ειδοποίησης λειτουργίας ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού στη σειρά Galaxy Watch. Αυτή η λειτουργία λειτουργεί μαζί με τη λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ) του Galaxy Watch για την παρακολούθηση των καρδιακών ρυθμών.

Ενώ η Samsung πρόκειται να παρουσιάσει την πέμπτη γενιά αναδιπλούμενων, άλλοι κατασκευαστές εισέρχονται επίσης στην αγορά αναδιπλούμενων συσκευών. Τους τελευταίους μήνες, η Google κυκλοφόρησε το πρώτο της αναδιπλούμενο – το Pixel Fold – και η Motorola κυκλοφόρησε το Razr Plus. Νωρίτερα φέτος, η Oppo κυκλοφόρησε επίσης το Oppo Find N2 Flip εκτός Κίνας. Ωστόσο, το τηλέφωνο δεν είναι διαθέσιμο στη Βόρεια Αμερική. Η Samsung επιτρέπει ήδη στους χρήστες να κάνουν κράτηση για αυτές τις συσκευές και να λάβουν πίστωση 50 $ για να αγοράσουν αξεσουάρ όταν προπαραγγέλνουν.

Η εκδήλωση Unpacked της Samsung είναι η ιδανική ευκαιρία για τους λάτρεις της τεχνολογίας , οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποιες από τις τελευταίες καινοτομίες της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις