Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το απίστευτο ποσό που θα βγάλει ο CEO της Activision μόλις ολοκληρωθεί το deal με τη Microsoft

Ο Bobby Kotick εκτιμάται ότι θα λάβει περίπου 408 εκατομμύρια δολάρια

H εξαγορά της Activision Blizzard έναντι 69 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Microsoft βρίσκεται στην τελική ευθεία χάρη στην πρόφτατη νίκη της Microsoft στο δικαστήριο με την FTC. Ωστόσο, το πρόσωπο που αναμένεται να επωφεληθεί περισσότερο απ’όλους από την τεράστιο αυτό deal είναι ο CEO της Activision, Bobby Kotick.

Ο επικεφαλής της Activision Blizzard, ο οποίος το 2020 ήταν ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος CEO της gaming βιομηχανίας, με ετήσιο μισθό 154.6 εκατομμύρια δολάρια, αναμένεται να βγάλει από το deal όσα θα έβγαζε σε περίπου τρία χρόνια! Ειδικότερα, ο Bobby Kotick εκτιμάται ότι θα λάβει προσωπικά περίπου 408 εκατομμύρια δολάρια!

Ωστόσο, πρέπει να πούμε πως το μέλλον του Kotick στην Activision παραμένει ακόμη άγνωστο, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας κατηγορούνται για περιστατικά κακοποίησης και για την δημιουργία ενός τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος για τους υπόλοιπους υπαλλήλους. Μένει λοιπόν να δούμε το εάν ο Kotick θα παραμείνει επικεφαλής της Activision και μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις