Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Netflix μόλις λάνσαρε μια νέα εφαρμογή για να παίζετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας!

Η εφαρμογή μετατρέπει το κινητό σας σε χειριστήριο για να παίζετε τα παιχνίδια που υπάρχουν στο Netflix στην τηλεόρασή σας

Το Netflix κυκλοφόρησε σήμερα στο App Store μια εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες του να παίζουν παιχνίδια Netflix στις τηλεοράσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που κάνει το Netflix Game Controller, όπως ονομάζεται η εφαρμογή, είναι να μετατρέπει το κινητό σας σε χειριστήριο για να παίζετε τα παιχνίδια που υπάρχουν στο Netflix στην τηλεόρασή σας. Ωστόσο, η δυνατότητα αυτή βρίσκεται ακόμα σε beta μορφή.

Στην περιγραφή της εφαρμογής αναφέρονται τα εξής:

«Έρχεται σύντομα στο Netflix. Παίξτε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας με το Netflix Game Controller. Αυτή η εφαρμογή συνδέεται με την τηλεόρασή σας και σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια στο Netflix χρησιμοποιώντας το τηλέφωνό σας».

Με το άνοιγμα του Netflix Game Controller, οι χρήστες καλούνται να επιλέξουν ένα παιχνίδι μέσω της τηλεόρασης τους και στη συνέχεια να ακολουθήσουν τις οδηγίες για να συνδεθούν με το χειριστήριο.

Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο App Store, ενώ στην περιγραφή αναφέρεται ότι απαιτείται iPhone, iPad ή iPod touch με iOS 15.0 ή νεότερη έκδοση.

 

 

Photo by Thibault Penin on Unsplash

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις